Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy is van ez akkor? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy is van ez akkor? Mi a párkapcsolat lényege?

Figyelt kérdés

Szóval mi is egy normális párkapcsolat?

Nemrégiben olvastam "a férfiak szabályait" ( [link] szóval (inkább ezen a pontokon buktam ki;) ha egy férfinek elég az "igen vagy nem tökéletes válasz szinte mindenre", "csak olyan problémákkal menjünk mi nők amiben a megoldásában a segítségüket kérjük. Szimpátiáért ott vannak a barátnőink", "Ne kérdezd meg mit gondolunk, kivéve ha felkészülten tudsz beszélni olyan témákról mint foci, lőfegyverek, versenyautók (egyéb férfias dolgok)."

Szóval akkor mi is a párkapcsolat? Nem az hogy a két fél támogatja egymást? A párod nem az akivel bármit megbeszélhet és megért? És miért nem lehet tudni mit gondoltok ha az igen és nem válasz szinte mindenre akkor valójában sosem tudjuk mire gondoltok ha nem beszéltek bővebben.

(A kérdés azért foglalkoztat mert a párom is hasonlóan tipikus férfi... és most elgondolkoztatott ez az egész. Ha nem beszélhetem meg a problémáim és nem tudom megismerni mi értelme?

2013. márc. 7. 14:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem kell ilyen hülyeségeket olvasni! :D Most itt összeszedtek pár dolgot, amik úgy általánosságban jellemzőek lehetnek a pasikra, vagy legalábbis közülük néhány. Azért nem kell szentírásnak venni. :D
2013. márc. 7. 14:41
 2/12 A kérdező kommentje:

Mielőtt bárki félreérteni! Nem általánosítás!!!

Csak ez elgondolkoztatott mi egy párkapcsolat lényege!

Van-e értelme ha tényleg ilyen passzívan viselkedik egy fél.

2013. márc. 7. 14:42
 3/12 ASOT ***** válasza:
14-17 éveseknél tini korban lehet h van ilyen...
2013. márc. 7. 14:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Ez nem csak egy vicceskedő valami akart lenni? Ha komolyan gondolták inkább nem minősíteném. az a szomorú hogy ma már mindenki publikálhat képesítés, de legfőképpen ész nélkül, ennek az eredménye látható itt is.

Természetesen egy kapcsolatnak nagyon sok lényege van, ennek egy szelete amit említettél, hogy támogassák egymást a párok, a kommunikáció pedig szinte az alapja mindennek. Nem kizáró ok ha a párod tipikus férfi, akkor is meg lehet találni az időpontot és a módot ahogyan megbeszélhetitek a problémáitokat. Kicsit egymásra kellene hangolódni. Ha te meghallgatod a beszámolóját mondjuk a kocsikról, akkor elvárható hogy ő is meghallgasson téged. Kérheted hogy fejtse ki bővebben, mert még nem ismered eléggé hogy tudd, mire gondol.

Szerintem a nőket akik szeretnek sokat beszélni, az idegesíti legjobban a férfi mentalitásban, hogy minden problémát igyekeznek minél gyorsabban, logikusan megoldani, a nők pedig szeretnék inkább kielemezni azt. Persze végső soron ott vannak a barátnők, de szerintem a legszófukarabb férfit is rá lehet venni a beszélgetésre, csak ismerni kell és kitapasztalni a módját.

2013. márc. 7. 14:45
 5/12 A kérdező kommentje:
apám ugyan ilyen...
2013. márc. 7. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:

Kérdező, humor! Humor, Kérdező! Ismerjétek meg egymást!

Egyébként meg úgy baromság tényleg az egész, ahogy van. Igen, pont arról szól egy kapcsolat, amit Te is leírtál, de a kabaréjelenetektől kezdve a stand-up comedyn át a vígjátékokig mindenki imádja a férfi-nő kapcsolatot boncolgatni, lévén a félreértések, kisebb ellentétek tárháza gyakorlatilag végtelen. Nem kell ezt az egészet komolyan venni, egyszer elolvassa az ember, esetleg mosolyog rajta egy jót, aztán hagyja :)

2013. márc. 7. 14:47
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem azért ennyire "tipikus" pasi nem jönne be. Hál' istennek a páromra a Kolumbuszos, tájékozódásos és a színekkel kapcsolatos ponton kívül nem nagyon jellemző ez a szabályzat. :)
2013. márc. 7. 14:49
 8/12 anonim ***** válasza:

"Mi a párkapcsolat lényege?"

Hát a szex! :)

2013. márc. 7. 14:54
 9/12 A kérdező kommentje:

-.- értem én hogy POÉN!!!! Mondtam már hogy csak ez gondolkoztatott el.

Mert a párom TÉNYLEG ILYEN!

A legtöbb dologra igennel, nemmel felel. Alig lehet rávenni hogy valami értelmesről beszélgessünk vagy komolyan.

Nem vagyok érzelgős ember de történt velem mostanság egykét olyan dolog amit szívesen megbeszéltem volna vele. De már régebben is volt hogy többször megbeszéltem vele valamit aztán csak bólogatott és kijelentette nem tud megérteni vagy együtt érezni (sajnálja)... (egyszer hogy, elvesztettem egy számomra fontos embert... majd összevesztem a legjobb barátnőmmel ezért lehangolt voltam és ezt sem tudta felfogni hogy miért vagyok szomorú... a 3 év alatt egyszer sem vesztem össze a barátnőmmel csak akkor)

És tényleg olyan dolgoról lehet vele a legjobban beszélni amihez nem értek. Ami a fegyverek, játékok...

Amúgy nagyon szeretem csak elgondolkoztam...

2013. márc. 7. 14:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Jól van, értem én :)

Hogyha szereted, minden rendben! Ellenben, bár tudom, nem szabad senkit megváltoztatni, valamilyen szinten ezen mégiscsak változtatnotok kell, mert így a kapcsolat eléggé el fog laposodni rövid időn belül, és hidd el, kiábrándítóvá fog válni előbb a Te, később mindkettőtök számára. Az, hogy mindenre igennel, nemmel, esetleg avval se válaszol, az nem beszélgetés inkább csak valami kényszerből kierőszakolt kommunikációnak csúfolt akármicsoda. És semmiképp sem egy egészséges kapcsolatba való! Próbáld meg vele megbeszélni, hogy változtasson a dolgokon, hátha segít :)

2013. márc. 7. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!