Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy id**ta vagyok, elmondtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy id**ta vagyok, elmondtam neki hogy szeretem, és. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

átmentem egy másik suliba,ahol az egyik osztálytársammal többszöris flörtöltünk,de ő nem akar semmi komolyabbat... én tisztára belezúgtam,és többszöris el akartam neki mondani de soha nem sikerült,mert féltem,nemtudom mért... és tegnap a bnőmnél voltam és ittunk egy pár pohár vörösbort...ezután bejelentkezett msnre énmeg ráírtam,beszélgettünk,de nememléxem pontosan hogy mivolt... lényeg hogy elmondtam neki hogy szeretem,hogy belézúgtam,meghogy egy id**ta h*lye vagyok..erre aztmondta hoogy tényleg h*lyevagyok,meghogy neki más tetszik,megkérdeztem hogy akkor mért viselkedik velem úgy a suliba mintha...? aztmondta hogy nemtudja,mert teccek neki,csak nem akar többet...kiakadtam,és elküldtem a p*ába,aztán aztmondtam hogy egy fa*fej vagyok hogy megint elszúrom a dolgaim,őmeg aztmondta hogy most magamat oltom?grat.. és áhh nememléxem már pontosan,de ennyi a lényeg.ésmost anyámékkal is totál összevesztem,mert kiderült hogy becsiptem...

elegem van...elhatároztam hogy új életet kezdek,de nemtudok.nem sikerül... mit csináljak? hogy menjek így be a suliba hétfőn?hogy nézzek a szemébe? mondjak valamit? vagy hagyjam békén,mit tegyek?fogalmam sincs,könyörgöm segítsetek ! Annyira szörnyű,hogy amikor az ember szerelmes,és összetörik a szívét,akkor ő még azzal a kis töredékekkel is teljes szívből tud szeretni,pedig tudja hogy úgysem viszonozzák... a szerelem szívás... :(

2009. szept. 13. 11:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
hajts*
2009. szept. 13. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!