Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy id**ta vagyok, elmondtam neki hogy szeretem, és. Mit tegyek?
átmentem egy másik suliba,ahol az egyik osztálytársammal többszöris flörtöltünk,de ő nem akar semmi komolyabbat... én tisztára belezúgtam,és többszöris el akartam neki mondani de soha nem sikerült,mert féltem,nemtudom mért... és tegnap a bnőmnél voltam és ittunk egy pár pohár vörösbort...ezután bejelentkezett msnre énmeg ráírtam,beszélgettünk,de nememléxem pontosan hogy mivolt... lényeg hogy elmondtam neki hogy szeretem,hogy belézúgtam,meghogy egy id**ta h*lye vagyok..erre aztmondta hoogy tényleg h*lyevagyok,meghogy neki más tetszik,megkérdeztem hogy akkor mért viselkedik velem úgy a suliba mintha...? aztmondta hogy nemtudja,mert teccek neki,csak nem akar többet...kiakadtam,és elküldtem a p*ába,aztán aztmondtam hogy egy fa*fej vagyok hogy megint elszúrom a dolgaim,őmeg aztmondta hogy most magamat oltom?grat.. és áhh nememléxem már pontosan,de ennyi a lényeg.ésmost anyámékkal is totál összevesztem,mert kiderült hogy becsiptem...
elegem van...elhatároztam hogy új életet kezdek,de nemtudok.nem sikerül... mit csináljak? hogy menjek így be a suliba hétfőn?hogy nézzek a szemébe? mondjak valamit? vagy hagyjam békén,mit tegyek?fogalmam sincs,könyörgöm segítsetek ! Annyira szörnyű,hogy amikor az ember szerelmes,és összetörik a szívét,akkor ő még azzal a kis töredékekkel is teljes szívből tud szeretni,pedig tudja hogy úgysem viszonozzák... a szerelem szívás... :(
hát, mivel még fiatalok vagytok, kezdhetsz attól félni, hogy mindent elmond a nyomi haverjainak és botrányt kavar.
ha nem mondja el, akkor k*va nagy mákod van.
amúgy meg tényleg hagyd békén, ne is szólj hozzá, majd elül a dolog.
Szerintem csak írj neki msn-en és mondd el, hogy bocs a múltkoriért, nem is emlékszel pontosan, mert kicsit becsíptél.
Úgyhogy ha esetleg megbántottad valamivel akkor elnézést.
de emléxem mit mondtam,és nem akarok a szemébe hazudni.. :/
akkor szerintetek várjak vele? hagyjam békén?uhh de nehéz lesz :/
Velem is ez volt jó nem egészen ,de végülis az volt hogy csak bejövök neki viszont nem akar tőlem semmit.
Amúgy menj nyugottan suliba neki is érdekes lesz mikor taliztok, elmondja haverjainak na és?! mit mondanak 1hét és felejtés sztem úgy lesz egymáshoz sem fogtok szólni.
"elküldted a pi:csába" ez vicces.. xD jól tetted...magadat oltottad kicsit fura mind1.
nyugi felejtős lesz az egész ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!