Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül bele estem, és képtelen vagyok elfogadni ezt! Mit tegyek?
Nemrég kezdtem táncolni, és beleszerettem az oktatómba. Én 20 vagyok, ő 26.
A baj az, hogy van barátnője...
A srác nagyon kedves velem, de nem azért mert bejövök neki.
Igazából semmi jelet nem küldött felém, de ha valaki táncol, az tudja, hogy bizonyos tánc lételeme a flört.
Sajnos túlságosan is közel kerültem hozzá (nem csak fizikális értelemben)
Nem tudom jelenleg sem eldönteni, hogy a ritmus az, ami szerelmessé tett, a tánc, a flört, és minden amit a parketten művelünk, vagy lényegében a srác vonz.
A baj ott kezdődik, hogy megismertem a barátnőjét is, aki egyébként egy nagyon aranyos csaj, jól kijövünk, többször hivott bulizni, én egyszer el is mentem.
A lány nem tudja, hogy nekem bejön a barátja, különben nem lenne ilyen kedves.
Tudom, hogy nem lesz ennek jó vége, mert még titkolom az érzelmeim, előbb-utóbb mindig kiderül minden... Furcsa ez az egész, mert kedvelem a srácot nagyon is, imádok vele táncolni, 2 órájára is járok (mivel nem sokan ismerik ezt a táncot, igazán örül, hogy van tanitványa, ezért nem hiszem, hogy ennyiből megtudta volna)
Tudom, hogy le kéne állnom, mert olyan ő mint a kirakat, nézni szabad, mást nem... Tudom, hogy csak a tánc az, ahol közel vagyunk, nekem egyelőre ez elég, és megnyugtató...
Nem akarom, hogy ezért elitéljetek, mert tényleg nem akarom őket szétszakitani... Egyszerűen megszállottja lettem...
Mit kéne tennem?
Úúú...
Erre alig tudok mit mondani... Tisztára, mint a filmekben! Igaz, ott általában jó vége van :) meg nem szokott a srácnak jófej barátnője lenni...
Ez az egyik legrosszabb dolog ami egy 20 éves lánnyal megtörténhet... Ha nem lennél jóban a barátnőjével, talán könnyebb dolgod lenne. De így?!
Szóval, amiket én tennén a te helyedben:
A/ elmondanád a srácnak, hogy mennyire bejön, és hogy nem szeretnéd szétszakítani őket... Ezért nem táncolsz többet
B/ tovább kínzod magad :/
C/ megpróbálod felhívni a fiú figyelmét magadra (mondjuk egy tánc órán)
Sok cseresznyét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!