Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szóltok a Jehova Tanús lányokhoz, fiúkhoz?
Én imádom a jehovákat...idegileg kikészíteni a nézeteimmel.:D
De ha értelmes és nem vallási fanatikus,aki azzal tömi a gyerekek fejét,hogy aki nincs megkeresztelve az pokolra jut,akkor semmi bajom nem lenne vele.
"házalósok" ők nem elvontak csak segítenek/nének kicsit igazabb valósághoz
és a "házalósok" nem mennek mindenkinél csak akik tanulmányozni szeretnének
Ha pedig nem akkor csak az őrtorony érdekes olvasmányú kis újságot osztogatnak.
Elgépeltem :)Általános rossz tapasztalat, köztudott elvakultságuk– sztereotípiák miatt.
De ugyanakkor nem lenne szakító ok, ha később derülne ki.
Olvasd el ezt a kérdést: http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__4..
Szomorú, hogy így élnek egyesek.
De sajnos nagyon is elvontak.
Mindig is utáltam ezt. Ők ebben hisznek oké,de a többieket hagyják már békén....
A keresztények sem járkálnak,h bebizonyítsák az "igazukat"
Hagyjuk már ezt az igazabb valóságot, pont ettől áll fel mindenkinek a hátán a szőr a Jehova Tanúitól. Honnan veszik, hogy az az igazság, amiben ők hisznek? Látták Istent és elmondta nekik? Nem hinném. Nézd, én nem vagyok vallásos, de valamilyen szinten hiszek benne, hogy létezhet egy vagy akár több felsőbb erő, ami befolyásolhatja a világ dolgait, de nem feltétlenül olyan formában, ahogy azt bármilyen vallás elképzeli. Szerintem templomba se kell eljárni vagy egyáltalán kapcsolatban sem kell lenni semmilyen egyházzal ahhoz, hogy valaki higgyen valamiben. Most akkor én is tömjem mindenkinek a fejét, mert szerintem így lehet?
Az sem igaz, hogy csak ahhoz mennek, aki kéri és igényli, persze, akivel megtalálják a hangot, ahhoz egy idő után visszajárnak, de van egy réteg, aki házról-házra jár és lehetetlen lerázni őket. Tombol bennük a küldetéstudat, mert nagyon meg vannak győződve az igazságukról és minden balga halandó lelkét meg akarják menteni. Oké, higgyenek amiben akarnak, de nekem ne akarják minden áron kimosni az agyamat, ha nem vagyok vevő rá.
"Te jehova lány lennél?"
Nem Jehova hanem Jehova Tanúi és fiú vagyok de még csak tanulmányozói státuszban vagyok de meg szeretnék majd keresztelgetni.
15-s Ez nem igaz!
Soha senkit sem közősítenek ki!
Bele sem olvasok :S a filmnél pedig gondolom az a szomorú történet amiben a vér miatt hal meg az illető.
Nos édes anyám most 3éve szülte a húgomat és majdnem bele halt sok vért veszettet.Ebben a vallásban mint a hozzá hasonlóban a vér az egy nagyon szent dolog igaz.
De ha nem kap vért akkor meg hal.Kapott és nem közösítették ki sem őt sem senkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!