Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hozhatnám fel? Segíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozhatnám fel? Segíteni akarok, de lehet furán jönne ki :DD

Figyelt kérdés

Szóval poénból nézegettem társkeresőket, a környékünkre szűrve. Meglepően sok ismerőst találtam. Az egyik srác, elég kemény helyesírási hibákat vétett a bemutatkozó szövegetben, és szeretnék szólni neki, hogy javítsa ki őket, mert

- 22 évesen illene tudni ezeket

- beleképzelve magam egy potenciális barátnő helyébe, itt el is vágná magát

Csak az a baj, hogy mi ezzel a fiúval csak köszönő viszonyban vagyunk, néha beszélgetünk egy kicsit. Szóval csak jó ismerősnek számítunk, meg amúgyis ki vagyok én, hogy 15 évesen belepofázzak a dolgaiba? Illetve ha rákérdez, hogy honnan tudom, hogy fent van társkeresőn, nem szívesen írom le, hogy ilyen hülyeségekkel szórakozom :) Viszont szeretnék szólni neki valamiképp, mert nagyon rendes srác.

Ötletek?

2013. márc. 6. 19:30
 1/9 A kérdező kommentje:
szövegében*
2013. márc. 6. 19:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha jó szándékkal szólsz,akkor nem gáz.
2013. márc. 6. 19:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Csinalj egy hamis profilt, ird meg neki a dolgot, aztan torold ki a profilt. Ha nem aakarod felfedni magad.
2013. márc. 6. 19:34
 4/9 anonim ***** válasza:
De, szerintem akkor is meg fog sértődni. Nagyon kedves tőled, hogy segíteni akarsz neki, de lehet jobb lenne nem közvetlen módon szólni neki. De ha te nem akarsz semmit a sráctól, akkor nyugodtan szólhatsz neki - arra számíts, hogy kínos lesz.
2013. márc. 6. 19:34
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne szólj! Gondolj bele: lesz egy hibamentes bemutatkozó szövege, majd az első levélváltáskor kiderül, hogy mégsem tud helyesen írni. Ha nem tud, hát nem tud... ez is egy információ. Akinek ez számít, nem ír neki. :) De ha tényleg számít, akkor később is fog...
2013. márc. 6. 19:35
 6/9 anonim ***** válasza:
ha mindenképpen szeretnéd, kamu profilon keresztül. és javasold a helyesírás ellenőrzőt, akkor majd későbbi levelekben sem fog előfordulni...
2013. márc. 6. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, és randira is menjen helyette! :D
2013. márc. 6. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:

a 3! amit ajánl kipróbálhatod

de mi lenne úgy alakítanád és beszélgetnél vele

elmondanád, voltál fent azon a társkeresőn , ahol őt is megtalálod

és mond meg, hogy nem szeretnél beleszólni és ne haragudjon meg, de lehet nem vette észre a hibát, ennyi

mond meg csak segíteni szeretnél, így egyenesebb,

gondold végig, majd eldöntöd N

2013. márc. 6. 19:51
 9/9 anonim ***** válasza:
3-as vagyok. Termeszetesen az oszinteseg jobb lenne, amit javasoltam, az csak a konnyu megoldas, meg abban is van valami, amit vki mas mondott, hogyha el kezd chatelni, akkor ugyis kiderul a helyesirasa.
2013. márc. 6. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!