Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozhatnám fel? Segíteni akarok, de lehet furán jönne ki :DD
Szóval poénból nézegettem társkeresőket, a környékünkre szűrve. Meglepően sok ismerőst találtam. Az egyik srác, elég kemény helyesírási hibákat vétett a bemutatkozó szövegetben, és szeretnék szólni neki, hogy javítsa ki őket, mert
- 22 évesen illene tudni ezeket
- beleképzelve magam egy potenciális barátnő helyébe, itt el is vágná magát
Csak az a baj, hogy mi ezzel a fiúval csak köszönő viszonyban vagyunk, néha beszélgetünk egy kicsit. Szóval csak jó ismerősnek számítunk, meg amúgyis ki vagyok én, hogy 15 évesen belepofázzak a dolgaiba? Illetve ha rákérdez, hogy honnan tudom, hogy fent van társkeresőn, nem szívesen írom le, hogy ilyen hülyeségekkel szórakozom :) Viszont szeretnék szólni neki valamiképp, mert nagyon rendes srác.
Ötletek?
a 3! amit ajánl kipróbálhatod
de mi lenne úgy alakítanád és beszélgetnél vele
elmondanád, voltál fent azon a társkeresőn , ahol őt is megtalálod
és mond meg, hogy nem szeretnél beleszólni és ne haragudjon meg, de lehet nem vette észre a hibát, ennyi
mond meg csak segíteni szeretnél, így egyenesebb,
gondold végig, majd eldöntöd N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!