Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miket fantáziálsz a kiszemeltedről?
Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 23:13
1/9 anonim válasza:
arról hogy lesz*p. nem túl romantikus, úgyhogy nem is mondom neki, de eléggé tökéletes szája van. :)
2/9 anonim válasza:
Arról, hogy hogy gerincre vágnám!
4/9 anonim válasza:
volt egy ismerősöm, akiről az a kép ugrik be, hogy milyen lehet amikor elélvez... :)
5/9 anonim válasza:
nem a kiszemeltem,már együtt vagyunk 1 hete.viszont nagyon szeretnék lefeküdni vele...kiváncsi vagyok rá milyen az ágyban..hmmm imádom!20/L
7/9 Amikaa válasza:
Hogy leteperem a kocsija hátsó ülésén!:D
8/9 anonim válasza:
különféle módon összejövünk és a végén szex.. :) mindig más. de ahw
9/9 anonim válasza:
Rávenném, hogy nyalja végig a testem összes négyzetmilliméterét. Szeretem, ha ki vagyok szolgáltatva szex közben (de persze nem a megerőszakolásra gondolok!)
18/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!