Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányok/nők miért nem szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok/nők miért nem szeretik ha egy férfi oda van értük és szereti őket?

Figyelt kérdés
2013. márc. 6. 13:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
Tényleg nem mindegy, ki szeret minket. Akit nem szeretünk, attól nem is kívánjuk, hogy szeressen. Sőt, idegesítő, ha olyan lóg rajtunk, akit amennyiből belátnánk, annyiból kerülnénk a legszívesebben. Akit szeretünk, azzal más a helyzet. De hát ez azért szinte mindenkivel így van.
2013. márc. 6. 14:52
 22/33 anonim ***** válasza:
De, utálod a nőket. Nem értem, miért nem vallod be magadnak. Tudjuk nagyon jól, hogy így van, elég bizonyossá tetted. Szerinem ne csodálkozz, ha nem akarják, hogy ILYEN ember szeresse őket, mint amilyen te vagy. Egyáltalán minek akarod szeretni őket, mikor nyilvánvalóan utálod az összes nőt? Igenis gyökér vagy. :)
2013. márc. 6. 14:54
 23/33 anonim ***** válasza:

Van aki szereti, és van aki nem. Én szeretem. És nem azért vagyok kapcsolatban, hogy ne legyek egyedül. 1,5 évig egyedül voltam, lehetett volna több kapcsolatom is csak azért, hogy ne legyek egyedül, mégse lett. Inkább vártam, és most már van párom akit szeretek és aki viszont szeret. És nem "valami selejt". Nem is tudom mi alapján mered valakire azt mondani, hogy selejt, mintha te aztán különb lennél mindenkinél... És nem, nem álmodozom más farkáról, bármennyire is hihetetlen...

Valamiért van egy olyan érzésem, hogy ennek a kérdésnek kb. az lehet az előzménye, hogy te odavagy valami csajért aki helyetted inkább egy "selejtet" választott, pedig te aztán annyira szereted csak ez őt nem érdekli...24/L

2013. márc. 6. 14:57
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan, hát a kérdező tökéletes, és full joga van bárki mást leselejtezni, a nőket meg leribancozni. Megszoktuk ezt már a kedves és jó fiúktól.
2013. márc. 6. 14:58
 25/33 ivilicious ***** válasza:
én imádom
2013. márc. 6. 15:01
 26/33 A kérdező kommentje:

ma 14:54

Nem ismersz így ne ítélkezzél pár soros mondatok alapján.Nevetséges vagy.Te megmondod hogy persze én utálom a nőket.Örülök hogy te jobban tudod mint én saját magam:D

A viselkedéssel vannak gondok,ahogy viselkedik egy két nő,és joggal mondható rájuk hogy ri.banc.Nem utolsó sorban egyre több ilyen van és egyre több nőnek mit sem ér az igaz szeretet,csak pénz pénz,jó munka stb stb.Félre ne érts,van pénzem és jó munkehelyem,és jó képűnek is tartabak,csak az a baj,egyik nő sem őszinte és mindegyik vagy a kinézetem miatt van velem,vagy azért mert jól keresek.Ennyi a sztori.

2013. márc. 6. 15:01
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Ne ítélkezzünk pár soros mondatok alapján?Akkor te miért?Minden mondatodból süt a gyűlölet.
2013. márc. 6. 15:05
 28/33 Tyler913 ***** válasza:
100%
Azert,mert egy kiskutyakent a sarkukban jaro,mindent megado,nekik mindent megcsinalo ferfi nem alfa him. Ugy viselkedik,mintha a no joval ertekesebb lenne,mint a ferfi,es ezt a ferfinak anyagi javakkal,szivesseggel,szakadatlan puncsolassal kelleme kompenzalnia. Ha igy viselkedsz egy novel,azt uzened: Te ertekesebb vagy,mint en. Marpedig a no epp olyan ferfit keres,aki maga s erteket kepvisel,es akire felnezhet.
2013. márc. 6. 15:54
 29/33 anonim ***** válasza:

"Szeretnék egy olyan nőt aki szerethetek és engedi hogy szeressem és a tenyeremen hordozzam,el lássam minden földi jóval és igaz nőnek érezze magát."

Van, akiben ez olyan érzést kelt, hogy adóssá válik, szóval KELL valamit ezért nyújtani. Akkor is, ha nincs hozzá kedve.

2013. márc. 6. 17:33
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
olvastam a kommentjeidet... hát...
2013. márc. 6. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!