Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok/nők miért nem szeretik ha egy férfi oda van értük és szereti őket?
sok pasi keveri, az "oda van érte" jelentést a "papuccsal". mert azért van különbség közte...
nem estél túlzásokba esetleg?
én szeretem, ha a férfi kimutatja, hogy nagyon tetszem neki, de ez már könnyen átmehet nyalizásba...
A kérdés helyesen: a nő, aki ENGEM átvert/dobott stb. miért nem tartott rám igényt?
Amúgy meg kérdezd meg tőle, biztos nem vonzódott hozzád eléggé, nem volt szerelmes, megunt stb. Lépj tovább, ne nyivákolós általánosító kérdésekkel próbálj meg túllépni, mert nem segítenek.
ma 13:46
Nem dobott senki és senki nem nyavajog te szánalom kupac:D
Jézus... én imádom, szerinted mi a halálnak vagyunk kapcsolatban? :D
Ja várj, pénzért, tudom. xDD Szánalom. :D
ma 14:25
Azért vagytok kapcsolatban mert hogy ne legyetek egyedül.Meg gondolom valami selejtel vagytok együt..de valójában úgy is más farkáról ábrándoztok.Mit sem ér nektek az igazi szeretet.
ma 14:47
Senki nem bánt el velem,semmi ilyen problémám nincsen és senkire nem vetíttek ki senkit.Ez a véleményem hogy egy elkurvult világban élünk,ahol a nők egyre nagyobb ri.bancok és az igazi szeretet nem tzdják értékelni csak elég kevés.Senki nem vert át,egyszerűen ez a véleményem ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!