Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most mi van? /bővebben lent/
Szóval, tetszik egy srác.
Szoktam vele beszélni, meg FB-n mindig bökdösöm :D idősebb nálam 2 évvel!
Végzős, nem valószínű, hogy látni fogom gimi után :( hacsak nem történik valami komolyabb dolog :)
Aminek meg nem sok az esélye. Elvagyunk, mind a ketten ugratjuk a másikat (talán Ő jobban engem, közvetlenebb mint én) Ma chattelünk és ezt írja:
Egy perc, kockulok :D Utána megint aktív tag leszek :)
Ebből kb az jön le, hogy nem érdeklem és fontosabb neki a 'kockulás' :/
Szerintem semmit se vesz észre, habár, ki tudja? Lehet hogy nem akar velem bunkó lenni...
pár napja :)
eddig csak haverként gondoltam rá, aki jófej és a suliban is köszön... De most már kicsit érdekel a srác.
jó! Megfogadom tanácsod. :)
Köszönöm! :))
Egy vérbeli kocka, ha kockul akkor a szülei sem érdeklik.
Volt olyan az egyik haverommal, hogy TS-en hallottuk, ahogy mondta az anyjának, hogy majd visszahívja mert megy a klánnal raidelni (szó szerint) :D.
Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy nem érdekled, tekintsd ezt annak, mint egy hobbi, amit nagyon szeret csinálni. Ez olyan mint bármi sport, gondolom ha te szeretsz futni, akkor közben nem szívesen chatelnél másokkal. Nehogy már magadra vedd.
Van olyan kocka, aki a telefonját, mindenét kikapcsolja, kihúzza, hogy ne tudják zavarni.
uhh, köszönöm a válaszokat! :D
Most már kicsit értem a dolgot :))) világos, és hobbiként felfogva a legjobb (szerintem!) :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!