Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, poénnak tekintettétek volna a dolgot? Mi lett volna a reakciótok?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj, akinek tettem pár apróbb szívességet. Poénból beszóltam neki, hogy ez már randit vonz maga után. Erre azt mondta, hogy "aha, álmodban", én meg visszaszóltam, hogy "á, álmomban már sokkal tovább jutottunk". Vagy egy-két másodpercig nem kapott levegőt, aztán csak annyit mondott, hogy "Hülye majom! Disznó!", de olyan nagy haragot nem éreztem a hangjában. Ti hogyan reagáltatok volna?2013. márc. 4. 19:20
21/22 anonim válasza:
A második válaszoló vagyok.. Nem értem miért kellett most ezért lepontozni. Őszintén válaszoltam a kérdésre.
Az,hogy én is "ledisznóználak" ha nem tetszenél az nem jelenti,hogy köcsög módon tenném,hanem valószínűleg azt is nevetve. Sajnálom ha valaki úgy értelmezte, hogy akkor azonnal pattintanám az ipsét. Ígyis úgyis vicces szerintem a megjegyzés, de a reakció persze,hogy függ attól, hogy valaki bejön nekem,vagy valaki taszít.
Nem külsőre gondoltam amikor erről beszéltem,hanem vonzalomról.
Aki mást állít,az magának is hazudik!.......
22/22 anonim válasza:
szerintem poénra vettem volna a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!