Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, poénnak tekintettétek volna a dolgot? Mi lett
volna a reakciótok?
Figyelt kérdés
Volt egy csaj, akinek tettem pár apróbb szívességet. Poénból beszóltam neki, hogy ez már randit vonz maga után. Erre azt mondta, hogy "aha, álmodban", én meg visszaszóltam, hogy "á, álmomban már sokkal tovább jutottunk". Vagy egy-két másodpercig nem kapott levegőt, aztán csak annyit mondott, hogy "Hülye majom! Disznó!", de olyan nagy haragot nem éreztem a hangjában. Ti hogyan reagáltatok volna?
Azért mert hagyod, hogy hülyére vegyenek, kihasználjanak, és utána még te érzed magad szarul, ja és megfontoltnak titulálod magad. Hát ez aztán a megfontoltság, legalább küldted volna el az anyjába.
Megérte szívességeket tenni, hogy utána szarba se vegyenek?
2013. márc. 4. 19:36
12/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy sz*rul érzem magam emiatt? Előbb tanulj meg olvasni, aztán nyugodtan sértegethetsz mást, hogy nem százas. Ne akard kivetíteni rám azt, ami a te hsz-eidből árad. Csupán kíváncsi voltam, mások hogyan reagáltak volna ilyen szituációban, ezért írtam ki a kérdést. Mivel én is eleve poénnak szántam a csajnál ezt a "próbálkozást", ezért nem is bánthatott meg, és egyébként sem szokásom cirkuszolni a csajhoz hasonló delikvensekkel, elvégre nem én állítottam ki magamról a szegénységi bizonyítványt. Az pedig a te dolgod, hogy a többé-kevésbé burkolt agresszivitásodat és "gyűlöletedet" hogyan éled ki, de szerintem nem a legépületesebb megoldás az, ha elküldöm az illetőt mindenféle válogatott helyre.
2013. márc. 4. 19:44
13/22 anonim válasza:
Igen,erről pofáztam anno valamelyik kérdésnél, ha olyan srác poénkodik ilyesmivel, aki bejön a csajnak, akkor az milyen vicces, meg nedvesednek már tőle, ha pedig olyan srác,aki nem jön be a csajnak,akkor az már ocsmány undorító disznó. Na ennyit a csajokról nőkről, meg a közhelyeikről,hogy nekik fontos,hogy legyen humora a fiuknak/férfiaknak. A külső fontos nekik, semmi más.
2013. márc. 4. 19:58
14/22 anonim válasza:
Végül is , nem belőlem csináltak hülyét, hanem belőled. Gondolj amit akarsz, sok sikert a továbbiakban. A poén meg alapból alpári volt, sok sikert a csajozáshoz is :D.
2013. márc. 4. 20:02
15/22 A kérdező kommentje:
Na ja, te sose tettél szívességet senkinek. Ha akarod, felfoghatod úgy is, hogy hülyét csináltak belőlem, de a te hozzáállásod meg téged minősít, miért is kellene rögtön anyázni bárkivel, aki esetleg nem veszi a lapot? Egy szóval se mondtam, hogy vele akartam csajozni, nem ilyet választok, ha komolyan gondolom.
2013. márc. 4. 20:14
16/22 anonim válasza:
Tudod mit, legyen tiéd az utolsó szó, addig úgy sem nyugszol :). Mint általában a primitív emberek többsége.
2013. márc. 4. 20:24
17/22 A kérdező kommentje:
Erre csak annyit reagálnék, hogy az a primitív, aki első reakcióként azt ajánlja, amit te is (ti. elküldeni az illetőt az anyjába). Ez aztán roppant intelligens megoldás, gratulálok. Gondolom, te is így csinálod, ha mondjuk valaki hülyén reagál a poénodra. Biztosan jó érzés lehet lesüllyedni az ő szintjére, és leordítani a fejét egy ilyen semmiség miatt.
2013. márc. 4. 20:30
18/22 anonim válasza:
Na jó, ez már fáj. Nem az a baj, ahogyan reagált a poénodra, mert alapból egy tré, bunkó poén volt, hanem hogy előtte kihasznált és utána így reagált, érted már? Te meg hagytad magad, ahelyett, hogy kiosztottad volna, a küldd el az anyjába nem féltétlen jelenti szó szerint azt, lehet nálad Primitív falván igen. Most őszintén, ő mennyi szívességet tett neked? Gondolom szart se.
Ha nekem valaki szívességet tesz, és utána lök egy szar poént, akkor nem fogom megbántani. Gondolom azért tetted fel ezt a kérdést, mert egyáltalán nem esett rosszul, akkor szarnál mások véleményére. Aztán most meg nem tetszik, hogy a megfontolt fejedet oltogatom.
2013. márc. 4. 20:38
19/22 A kérdező kommentje:
Nem esett rosszul, mert pont erre számítottam tőle. Ha komolyan hívtam volna randira, akkor nyilván fájt volna. Amint meg már mondtam, csak kíváncsi voltam, mások értették volna-e a poénját a dolognak (ami szerintem nem annyira bunkó poén, mert akkor mit mondjunk arra, ha mondjuk megfogom a fenekét vagy a mellét, és rákérdezek a szexre). Ahogy látom, neked nem igazán esik le, hogy nem kell mindenáron kiosztani mindenkit, meg hőbörögni, akkor ugyanúgy lesüllyedsz az ő szintjére. De azt is észrevettem, hogy te se bírod ki, hogy ne a tiéd legyen az utolsó szó. Vagyis akkor a fentebbi állításodat alkalmazva elvileg te is beleeshetsz a szórásba a primitív embereket illetően (elég sokan vannak).
2013. márc. 4. 20:45
20/22 anonim válasza:
Nagyon szeretnéd már lezárni a vitánkat... Szar poén volt, jogos volt a reakciója (nem volt valami jó poén), és te is jól tetted, hogy nem reagáltál rá, így a legjobb. Gondolom azért sütötted el, mert olyan viszonyban vagy vele, vagy csak úgy gondoltad. Többet nem fogsz ilyen poénokat ellőni neki és kész, illetve ne tegyél neki több szívességet ezek után.
Ennyi, csak erre kérlek, hogy ne tegyél neki szívességet több szívességet, ergo bekaphatja a továbbiakban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!