Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, poénnak tekintettétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, poénnak tekintettétek volna a dolgot? Mi lett volna a reakciótok?

Figyelt kérdés
Volt egy csaj, akinek tettem pár apróbb szívességet. Poénból beszóltam neki, hogy ez már randit vonz maga után. Erre azt mondta, hogy "aha, álmodban", én meg visszaszóltam, hogy "á, álmomban már sokkal tovább jutottunk". Vagy egy-két másodpercig nem kapott levegőt, aztán csak annyit mondott, hogy "Hülye majom! Disznó!", de olyan nagy haragot nem éreztem a hangjában. Ti hogyan reagáltatok volna?

2013. márc. 4. 19:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Szóval kinyalod a seggét és még a poént is magára veszi, utána meg ledisznóz. Küldted volna el az anyjába.
2013. márc. 4. 19:22
 2/22 anonim ***** válasza:
62%

Attól függ.. Ha egy olyan srác mondja aki tetszik nekem, akkor poénnak veszem,zavarba jövök és nevetek.

Ha egy olyan mondja aki taszít, akkor belegondolok,hogy milyen ocsmányságokat képzeleg rólunk,és én is ledisznózom.. :)

22/L

2013. márc. 4. 19:26
 3/22 anonim ***** válasza:
0%

"Ha egy olyan mondja aki taszít, akkor belegondolok,hogy milyen ocsmányságokat képzeleg rólunk,és én is ledisznózom.. :)"

- Miután szívességeket tedd neked?

2013. márc. 4. 19:27
 4/22 anonim ***** válasza:
Szóval kihasználod és utána még jól meg is sérted, ahelyett hogy normális hangnemben közölnéd vele, hogy nem tetszett ez a poén. "Bocs, de ez nem volt vicces", vagy tudom is én.
2013. márc. 4. 19:27
 5/22 canadafan ***** válasza:
50%
Szerintem ez a lány nem jó fej. Mivel elég poénosan adtad elő így én is nevettem volna és viccesre veszem a figurát.
2013. márc. 4. 19:29
 6/22 anonim ***** válasza:
XD szerintem a humorérzék nagyon fontos tulajdonság:DD ha olyan mondja aki tetszik, tuti nevettem vona:D /pedig elég szégyenlős és pirulós vagyok/
2013. márc. 4. 19:29
 7/22 anonim ***** válasza:
De tök mindegy, hogy poénos volt -e vagy nem. Ha nekem valaki szívességet tett, sőt TÖBBET is, azzal nem bánok így. Egy tipikus kis ribi.
2013. márc. 4. 19:30
 8/22 A kérdező kommentje:

#1: Ennél azért megfontoltabb vagyok. :)

#2: Nyilván a szóban forgó leányzónak is éreznie kellett, hogy poénból mondom, szóval nem fenyegette őt olyan nagy veszély. Másrészt meg ez nyilván csak akkor "ocsmányság", ha nem jön be a srác. Ha bejön, akkor fel lehet rá izgulni, meg csorgatni lehet rá a nyálunkat, ugye? Így viszont még ha gondoltam is volna valamit, és nem jövök be a csajnak, akkor nyilvánvalóan "ocsmányság" lett volna. Ha egy 10/10-es pasi mond ilyet, akkor meg tök jó fej... Na igen.

2013. márc. 4. 19:31
 9/22 anonim ***** válasza:
25%

"#1: Ennél azért megfontoltabb vagyok. :) "

Azért vettek hülyére, és azért válaszolunk a kérdésedre mert olyan megfontolt vagy. Te se vagy 100-as.

2013. márc. 4. 19:31
 10/22 A kérdező kommentje:
#9: Miért is nem vagyok százas? Csak mert poénkodni próbáltam a csajjal? Vagy fel akarom mérni, hogy ki mennyire intelligensen tudna reagálni egy ilyen helyzetre?
2013. márc. 4. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!