Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, poénnak tekintettétek volna a dolgot? Mi lett volna a reakciótok?
Attól függ.. Ha egy olyan srác mondja aki tetszik nekem, akkor poénnak veszem,zavarba jövök és nevetek.
Ha egy olyan mondja aki taszít, akkor belegondolok,hogy milyen ocsmányságokat képzeleg rólunk,és én is ledisznózom.. :)
22/L
"Ha egy olyan mondja aki taszít, akkor belegondolok,hogy milyen ocsmányságokat képzeleg rólunk,és én is ledisznózom.. :)"
- Miután szívességeket tedd neked?
#1: Ennél azért megfontoltabb vagyok. :)
#2: Nyilván a szóban forgó leányzónak is éreznie kellett, hogy poénból mondom, szóval nem fenyegette őt olyan nagy veszély. Másrészt meg ez nyilván csak akkor "ocsmányság", ha nem jön be a srác. Ha bejön, akkor fel lehet rá izgulni, meg csorgatni lehet rá a nyálunkat, ugye? Így viszont még ha gondoltam is volna valamit, és nem jövök be a csajnak, akkor nyilvánvalóan "ocsmányság" lett volna. Ha egy 10/10-es pasi mond ilyet, akkor meg tök jó fej... Na igen.
"#1: Ennél azért megfontoltabb vagyok. :) "
Azért vettek hülyére, és azért válaszolunk a kérdésedre mert olyan megfontolt vagy. Te se vagy 100-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!