Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek számít, milyen egy fiú arcbőre?
Figyelt kérdés
Vagy csak akkor veszitek észre, ha ronda, és ragyás? Megjegyzitek, ha egy fiúnak szép a bőre? Leírnátok még a korotokat?2013. márc. 3. 23:11
11/16 anonim válasza:
Ápolt legyen,arc a legfontosabb nekem:) 15/L
12/16 anonim válasza:
A csúnya arcbőrt is fontos rendben tartani. Ne legyenek elkaparva, begyulladva, stb. Egy pár pattanás még nem a világ.
13/16 anonim válasza:
Nekem fontos. Az aknés bőrtől hányni tudnék.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én mindenkinek zöld kezet adtam, mert eddig minden válasz hasznos volt.
2013. márc. 3. 23:34
16/16 anonim válasza:
Akkor úgy látszik eláshatom magam, ugyanis nagyon sz*r arcbőröm van:(
Tág pórusok, pattanások és szappanos mosás után két órával már zsíros a bőröm.És annyi mindent kipróbáltam már a drogériás dolgok után jött a kozmetikus, utána a bőrgyógyász, majd természetgyógyász, gyógyszertári izék, kozmetikus által kikevert szárító krém, tényleg minden hülyeség, de semmi sem segített:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!