Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy csók milyen irányba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy csók milyen irányba terelheti kettőnk kapcsolatát? Többi lent

Figyelt kérdés
A férfi, akit a lelki társamnak tekintek jóval idősebb tőlem.. nagyon jó a kettőnk kapcsolata, mindent meg tudunk beszélni, gyakran találkozunk, sétálunk együtt. A probléma az, hogy én egyre jobban vonzódom hozzá. Ha elcsattanna az a bizonyos csók, mire számíthatnék? Minden megváltozna ez egyértelmű, de hogyan tekintenénk a másikra ezek után? Aki számára ennyire fontos emberrel megjárta ugyanezt kérem mesélje már el mi lett a folytatás. (privát levélben is akár)

2013. márc. 3. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

két irányba

1. d*gás

2. kapcsolat

2013. márc. 3. 21:03
 2/11 A kérdező kommentje:
valóban,jót mosolyogtam. :D de itt ilyen eshetőségekről szó sincs, csak egy csókról..
2013. márc. 3. 21:06
 3/11 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2013. márc. 3. 21:09
 4/11 A kérdező kommentje:
én 20 ő már idősebb azért, konkrétat nem szeretnék írni.
2013. márc. 3. 21:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Miért nem? Ez nem az FBI, ez a gyakori kérdések XD Remélem tíznél több év van köztetek, ha ennyire nagy titok.
2013. márc. 3. 21:13
 6/11 A kérdező kommentje:
én 20 ő 45, és azért nem akartam kiírni, mert most jön az a rész hogy elhordanak majd mindennek...
2013. márc. 3. 21:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Hmmm...hát nem tudom, nem akarok a mi lesz x év múlva dumával jönni...Amúgy lehet, hogy ő is benne lenne valamiben, de lehet, hogy ha tetszel is neki, az eszére kell majd hallgatnia és nem fog komoly dolgot akarni tőled. Talán az lenne a legjobb, ha megcsókolnád, és akkor pár nap alatt tisztázódna minden, mert így nincs sok értelme, minél többet vársz, annál több időt veszel el magatoktól, mert ha lesz valami, akkor boldogok lehettek ugyan, de a kora miatt ne várj, ha ő is 20 lenne akkor ok, várj, de így neki már nincs sok hátra a boldogságból, legalábbis nem annyi mint neked, érted? Ne legyél önző XD
2013. márc. 3. 21:19
 8/11 A kérdező kommentje:
persze én ezzel tisztában is vagyok, talán nem jól tettem fel a kérdést. engem igazából az érdekelne, hogy mi lenne a reakciója? Egy következő találkozónál hogy tekintene rám, mit gondolna rólam, mert azért meg kell hagyni, nem egy átlagos dolog ekkora korkülönbség mellett vonzódni valakihez. :(
2013. márc. 3. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Te akarod megcsokolni ot?

Ha tud rad nokent tekinteni lehet beloletek valami, ha nem, akkor a csokot is csak olyan tinilanyos bolondsagnak fogja gondolni.

2013. márc. 3. 23:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Első körben csak megölelgetni, aztán ha úgy adódik igen. Eszemben sincs ráerőszakolni magam, csak akkor ha ő is akarná.. Egy ennyi idős férfinak is sokat jelent egy csók?
2013. márc. 4. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!