Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek járjak vele? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járjak vele? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy fiú ,aki járni akar velem és énis szeretnék ,de ennek vannak akadályai!:( Először is már azért is piszkálnak az oszt.ba ,mert h "járok" egy másik oszt.társammal(természetesen ez nem igaz csak ők találták ki) és bele se merek gondolni ,hogy mi lenne ,ha megtudnák ,hogy tényleg járok az egyik oszt.társammal(ezt csak úgy lehetne megoldani ,ha titokba járnánk,de az a baj ,hogy előbb utóbb biztos kiderülne meg rosz lenne ,ha titkolozni kéne a barátaim előtt:/ ).Plusz 8.-osok vagyunk és jövöre elmegyünk más-más gimibe(ő informatikaiba megy mivel programozást meg ilyeneket szokott csinálni ,ez az érdeklődési köre,amitől én távol állok:/)és biztos találkozik egy olyan csajjal ,akiben meg van minden ,amit szeret és az érdeklődésük is azonos és a többi meg jön magától(belé szeret ,összejönnnek és engem meg elhagy:/).Ezektől félek:S ,de közbe nagyon szeretem és nem tudom mit tegyek.Vagy csak tulságosan paranoiás vagyok?

2013. febr. 28. 18:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

1:ne törődj a gyökér osztálytársakkal

2:ha jövőre külön suliba fogtok járni az csak előny...mármint abból a szempontból, hogy ha szakítotok nem kell egymás búvalbélelt fejét néznetek

3:ha igazán szeret lesz*rja a másik lány érdeklődési körét

4:mi van, ha te találkozol valaki mással a gimiben...?:)

sztem vágjatok bele, egy próbát megér...;))

2013. febr. 28. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
ha egy-két osztálytársam lenne ilyen akkor nem törödnék vele ,de most kb. az oszt. 70-80 %-áról van szó:( és még néhány hónapot ki kell birnom velük..
2013. febr. 28. 19:08
 3/7 anonim ***** válasza:
84%

akkor sztem direkt smároljatok előttük...lehet, h csak féltékenyek:)

amúgy meg sose lesz rendes kapcsolatod, ha mindig azt nézed, h mások mit szólnak hozzá...

2013. febr. 28. 19:10
 4/7 anonim ***** válasza:
persze biztos talál programozó csajt! :D
2013. febr. 28. 19:23
 5/7 A kérdező kommentje:
miért,ne? nekem van ilyen csaj smerősöm!
2013. febr. 28. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne parázd túl..

Bejössz neki,ő is neked.

Vágj bele.

2013. márc. 2. 13:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha ilyen gondolataid vannak,hogy majd talál egy tökéletes nőt,akkor az csak paranoia.

Nem építheted majd felnőtt korodban sem,egyik kapcsolatod sem arra,hogy mi lesz ha talál nálam jobbat?!

Ha őt akarod,akkor ne érdekeljenek az osztálytársaid,ne az legyen majd évek múlva,hogy b@sszus,volt egy fiú akit szerettem,de az osztálytársaim cikiztek,így nem lett semmi :S

2013. márc. 2. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!