Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek járjak vele?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járjak vele?

Figyelt kérdés
Van egy barátom ,akiről kiderült , hogy szerelmes belém és lehet , hogy én is de nem vagyok biztos benne..Nagyon szeretem és borzalmasan hiányzik , amikor nincs mellettem és azt kívánom bárcsak átölelne... de nálam nincsenek "pillangók" , ha meglátom.Félek ,hogyha mégse vagyok belé szerelmes( és már járunk) akkor "összetörném a szívét" és ahhoz túlságosan szeretem hogy ezt tegyem vele.Szerintetek ?

2013. jan. 26. 23:39
 1/8 Mendika ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. jan. 26. 23:52
 2/8 A kérdező kommentje:
15 éves :)
2013. jan. 27. 00:09
 3/8 Mendika ***** válasza:
100%
Szerintem még éretlen vagy ehhez, de ne mások tanácsára cselekedj. Te hogy érzed? Ha késznek érzed magad rá, és tényleg ennyire fontos neked a fiú, akkor hajrá! Beszélj erről vele is őszintén!
2013. jan. 27. 00:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Oksa,köszi :)
2013. jan. 27. 00:15
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

Figyelj! Két-három évig kerüld el, és ha még akkor is szeret, és még akkor is szereted, akkor járj vele, mert akkor tényleg szeret.

Nekem egy lány 10 akiben szerelmes voltam akkoriban azt mondta, hogy szeret. Azt mondtam neki, hogy ha még 8 év múlva is úgy fog érezni és én is, akkor házasodjunk össze.

Azóta eltelt 8 év. Négy-öt héttel ezelőtt rájöttem, hogy feleségül ment egy L. nevű gazdag, jóképű palihoz Németországban.

Én még mindig szeretem, de boldog vagyok, hogy megtalálta a boldogságot, ha nem is velem.

2013. jan. 27. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hát...azt mindenesetre tartsd szem előtt....hogy barátságból lehet szerelem, de szerelemből barátság soha... szerintem abba gondolj bele, hogy el tudnád e viselni, hogy ez a barátod más szeret, ölel, csókol...ha ez téged nem zavarna..akkor maradjatok barátok...
2013. jan. 28. 09:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszem hogy eltudnám viselni...:/
2013. jan. 28. 18:57
 8/8 anonim ***** válasza:
mondd meg, h csak barétok egyenlőre! ha szeret, belemegy!
2013. jan. 29. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!