Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg a férfiak nagy része...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg a férfiak nagy része ilyen, vagy csak nekem nincs szerencsém?

Figyelt kérdés
Régebben az volt a vágyam hogy egy sármos, kedves férfi legyen a párom, de a legtöbb helyes fiú nagyon nagyra volt magával, és egyből ágyba akart cipelni. Mostanában kifejezetten csúnya fiúk is olyan bunkón, lekezelően próbálnak felszedni, pedig én egy elég szép lány vagyok. Miből gondolják, hogy nekem egy tapló, ronda fiú kell, aki úgy tesz mintha ő tenne szívességet, hogy megismerhettem?
2013. márc. 3. 19:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

"Mostanában kifejezetten csúnya fiúk is olyan bunkón, lekezelően próbálnak felszedni, pedig én egy elég szép lány vagyok."

Azért ilyenek,mert bosszút akarnak állni valakin,a sok kikosarazásért.Csak azt nem veszik észre,hogy A;az adott illető,aki szóba áll velük,semmit nem vétett ellenük B;így egyedül fognak megrohadni és életük végéig ide fogják írni a sirámaikat.

Szerintem a külsőnek és a belsőnek nem feltétlenül kellene összefüggésben lennie,de sokszor tényleg tapasztalható,hogy egyes emberek jobbnak érzik magukat a másiknál,csak azért,mert jól néznek ki.Persze tisztelet a kivételnek.Szerintem,amíg nem ismerek valakit,addig egyáltalán nem indokolt,hogy bunkó legyek vele,bármilyen is a külsőm,és bármilyen is az ő külseje.

2013. márc. 3. 20:09
 12/18 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nézek ki ostobának, és ha megszólalok rögtön látszik, hogy művelt vagyok és értelmes, nem hiszem, hogy ha bunkón beszélnek egyes emberek velem, akkor magamban kéne keresnem a hibát,inkább annak kéne magába néznie aki ilyen hangnemet megenged magának.
2013. márc. 3. 20:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Így próbálnak érvényesülni...

Sokan mondják, hogy a Nőknek a bunkó Férfiakra van igényük és biztosan van benne igazság is, de ha egy Férfi megtanulja hogyan kell egy Nőt a tenyerén hordoznia akkor sokkal nagyobb sikerek várnak rá.

2013. márc. 3. 20:31
 14/18 anonim ***** válasza:
#12:Ha ez nekem szólt,akkor szerintem félreértetted a mondandómat.
2013. márc. 3. 20:40
 15/18 A kérdező kommentje:
Az első két kommentelőnek szólt.
2013. márc. 3. 21:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésre milyen választ vársz? Mondhatunk akármit, attól még te nem fogsz értelmesebb pasikba belefutni. Amúgy a válasz szerintem egyértelműen NEM, én legalábbis nem vagyok ilyen, és a rondától is messze vagyok :).

20F

2013. márc. 3. 21:38
 17/18 anonim ***** válasza:
Igazándiból nem feltétlenül,a férfiak nagy része ilyen,hanem szimplán te botlasz bele ilyenekbe.Én nem vagyok öntelt(annyira) és ha egy lányt kiszemelek,akkor nem csak ágyba vinni akarom,hogy külsőre milyen vagyok,azt meghagyom másoknak,hogy megítéljék,mert ki vagyok békülve magammal.Szóval szerintem,akár én is lehetek az ellenpélda.
2013. márc. 3. 21:42
 18/18 anonim ***** válasza:
nah csak kiderül a végén hogy itt mindenki jól nézz ki hehe akkor csak én vagyok csúnya :D
2013. márc. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!