Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyetértesz, hogy a szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyetértesz, hogy a szerelem a legszebb dolog a világon?

Figyelt kérdés

Voltam már szerelmes,de amit most érzek,teljesen más. Leirhatatlan!

Mindenféle sztoryt,véleményt szivesen olvasok.

20N

2013. márc. 2. 19:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem meg minden ember más és nem mondhatod meg ki mit szeressen és kinek milyen értékes az értékrendje. El kell hogy keserítselek, voltam már szerelmes és sosem történt velem semmi rossz amitől kiábrándultam volna a dologból, egyszerűen engem más dolgok érdekelnek az életben. Most ha én elkezdeném magyarázni, hogy nekem mi a szép, akkor te ugyanúgy nem értenéd az indokokat mert neked azok nem jelentenek semmit vagy egyenesen ellenségesek. Ami pedig nem érdekli az embert az értelemszerűen neki fárasztó. Unalmasnak pedig azért unalmas, mert ha belegondolsz 7 milliárd ember van a földön és mióta világ a világ azóta szinte pontosan ugyanúgy él mindenki (felnő, házasság, gyerek, dolgozik oszt annyi). Elég lehangoló lenne ha mindenkinek minden időben ugynaúgy kellene élni, és nem lehetne senkiben semmi egyediség.

Ennyi erőval én is mondhatnám, hogy minek teszed fel a kérdést, ha nem fogadod el a válaszokat. Inkább írtad volna azt, hogy "a szerelem a legszebb dolog. Nem értesz egyet? Rossz válasz *headshot*"

2013. márc. 2. 20:21
 22/27 A kérdező kommentje:

Rendben,én nem vitatkozom!

Ez a te véleményed,az enyém megint más.

2013. márc. 2. 20:26
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
És az egyik legkegyetlenebb is egyben ;)
2013. márc. 2. 22:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Nincs baj a különböző véleményekkel. Mindkettőnknek igaza van a saját életében. De másokét nem kell beszabályozni.
2013. márc. 3. 00:11
 25/27 anonim ***** válasza:
Nem értek egyet.
2013. márc. 3. 00:45
 26/27 anonim ***** válasza:

"Szerintem az életben pont az a legszebb,hogy ha megtalálod az igazit,összeköltözöl vele,majd családot alapitotok. Szerintem ez nélkül nincs értelme az életnek. "

Szerintem meg pont így nincs értelme az életnek. Sablonos szar. Én inkább csinálok magamnak sok pénzt, megszerzek sok pasit, utazok, szórakozok.

2015. jan. 23. 10:35
 27/27 anonim válasza:

IGEN!!! :)))

A legszebb, legcsodálatosabb dolog az egész világon!!! Nincs ennél az érzésnél szebb!! Imádom minden percét. Persze vannak fájdalmak is vele együtt, de ezek vele járnak. Akkor is a legszebb, legjobb érzés. Mondom ezt úgy, hogy a fiú nem szeret viszont.

De én akkor is boldog vagyok, hogy érezhetem ezt az érzést. Most vagyok először szerelmes és valószínű utoljára, met énnél jobban senkit nem tudok majd szeretni. Ezt az érzést senki nem múlja majd felü ,mert az lehetetlen.

2019. márc. 1. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!