Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetértesz, hogy a szerelem a legszebb dolog a világon?
Voltam már szerelmes,de amit most érzek,teljesen más. Leirhatatlan!
Mindenféle sztoryt,véleményt szivesen olvasok.
20N
Nem tudom megérteni azokat az embereket,akiknek nem fontos az,hogy az mellett éljék le az életüket,akit szeretnek.
Szerintem az életben pont az a legszebb,hogy ha megtalálod az igazit,összeköltözöl vele,majd családot alapitotok. Szerintem ez nélkül nincs értelme az életnek. Nyilván van még sok kis millió öröm az életben,de számomra ez.
Tudni azt,hogy összetartozok,és az élet egyik legszebb sikerélményét elérni. Remélem én is megtapasztalom az évek során.
Szerintem az a legszebb ha van egy passatod nagy króm felnivel meg jó sok pénzed és egyedül ücsörögsz benne
(hülye kérdésre hülye válasz)
Kedves 19:55 :
Az még oké,hogy szerinted nem (mert ahány ember annyiféle gondolkodás),és hogy vannak szebb dolgok is az életben (mert nyilván van ezenkivül is),de hogy unalmas és fárasztó?!
Látom nem egy az értékrendünk,és még te ezt nem tapasztaltad meg.
Nos,mondani tudom,szerintem ettől gazdagabb nem lehet az ember.
Kivánom,hogy egyszer te is éld át ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!