Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bratilla kérdése:
A fiúk/férfiak mit gondolnak a modell lányokról?
Figyelt kérdés
Magas vagyok, vékony, állítólag szép, gyakran hívtak modellkedni. Apukám viszont mindig olyanokat mond, hogy ne menjek, nagyon rossz szakma, meg a férfiak is lenézik a modell lányokat. Én tanult vagyok, imádom a kultúrát, a művészeteket, szóval nem olyan kis buta fruska lennék, aki ebből akar megélni, meg elszállna magától. Az is baj, hogy elég önbizalomhiányos vagyok, idegenekkel nem tudok fesztelenül csevegni, viselkedni. Viszont néha azért ki szeretném próbálni. De ez tényleg szégyen, vagy csak engem akarnak erről lebeszélni?2013. márc. 2. 13:28
11/12 anonim válasza:
Ne bánkódj az előítéletek miatt, ha valaki rosszat akar gondolni rólad, akkor fog is. Nem bugyuta dolog a modellkedés, egy komoly, küzdelmekkel meg lemondásokkal járó életforma, és csak az számít, te mit gondolsz erről.
12/12 anonim válasza:
Csúnyák, ostobák, hisztisek és nőietlenek. Nincs semmi vonzó egy létrában. 27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!