Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság mért lett ennyire elterjedt a "párom" szó használata? Ez az új divat? Annyira szánalmas, hogy már minden 10-en 20-on éves ezt használja.
értem
ment mindenkinek a zöld pacsi kivéve 15:14nek mert benne annyi a jóindulat mint hitlerben...
15:24 legalább 1 Nő mellém állt! Neked külön köszi!(gondolom nem az említett korcsoportba tartozol)
Nem tudom, hány éves vagy kérdező, de egyetértek Veled. Sajnos az itteni "bandának" ez nem probléma. Én sem ezen pörgök, de mégis idegesít, borsózik a hátam, ha meghallom, hogy "párom". Barátom van, vagy barátnőm. A "párom" olyan.... szánalmasan elcsépelt, "nagyvilági". Akit nagyon szeretek, az a barátnőm, később esetleg a feleségem, és én a barátja vagyok, később talán a férje, de soha, semmilyen körülmények között sem lesz a "csajom", én sem leszek a "pasija", "fa.szija".... sem pedig a "párja". Ugyanilyen s.zarul hangzik, mikor a csöves megkérdezi tőlem, hogy "főnök úr, van egy cigije?" nem vagyok a főnöke, nem őszintén mondja, hazug kifejezés ez is.
Mellesleg a galamb hívja a "párját", nem az ember. 30F
Köszönöm az ajánlatodat de ha nem haragszol meg akkor nem tartanék rád igényt.
Mellesleg nagyon szellemes vagy...talán temető mellett születtél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!