Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet egy férfit lerázni úgy, hogy nagyon beletiporjak a lelki világába? Várom az ötleteket.
ha nem akarsz vele találkozni, akkor mond meg neki
egyébként csak tanács, mi lenne ha mégis beszélgetnél vele, próbáld ki, lehet teljesen más személyiség, van ilyen
bár ez csak tanács, hiszen ne gondold azt, ha megbántod jobban fogod Magadat érezni N
ma 13:37
Nem baj.Néha megérdemlitek,mert ti nők sokkal többször alkalmazzátok ezta módszert sok férfit megbántva ezzel.Néha rátok is rátok fér egy kis lekoptatás és ilyenkor mondjátok ti hogy miért nemt duja megérteni egy férfi hogy nem?Most én kérdezem .Miért nem tudjátok ti is megérteni hogy mi is tudunk nektek nemet mondani...
ma 13:43
Hát így jártál,viselnél kell a veszteséget is.Amúgy nem tudom még is mit akarsz hiszen lesz@rja a fejedet,nem hinném hogy így lehetőséged lesz arra hogy vissza adjad neki.Max ő küld el még egyszer a francba:D
Így jártál kislány,tedd magad túl és lépj tovább,nem te vagy a világ közepe hogy mindenkinek te kellesz:D
ma 13:52
Ok elolvastam.És akkor jobb lesz a te lelkivilágodnak ha szemétkedsz vele?Lehet tényleg megbánta hogy így járt el,de elárulom te is megbánnád ha így ezt viszonoznád és szemétkednél vele.Azt neked kell eldönteni hogy most szemétkedsz e vele vagy szóban állsz vele,vagy egyáltalán nem is foglalkozól vele.Neked kell eldönteniAz hogy bosszut állsz az rajtad múllik és e döntöd el.
Ne reagálj rá, csinálj úgy mint akit nem érdekli őt.
Ez eléggé zavarni fogja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!