Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit lerázni úgy, hogy nagyon beletiporjak a lelki világába? Várom az ötleteket.

Figyelt kérdés
A történet az, hogy szerettem volna összejönni valakivel, aki elég durva, és tapló módon lerázott, "kidobott" mint macskát *arni.. és most szeretném ezt viszonozni valamiképpen (mert megkeresett, hogy meggondolta magát velem kapcsolatban). Először arra gondoltam, hogy tudomást sem veszek róla, aztán meg arra, hogy jobb lenne belegázolni valahogy a lelki világába, csak nincsenek ötleteim. Szeretném ha ő is nagyon szarul érezné magát, ahogyan én pár hónapja.

2013. márc. 1. 13:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

ha nem akarsz vele találkozni, akkor mond meg neki

egyébként csak tanács, mi lenne ha mégis beszélgetnél vele, próbáld ki, lehet teljesen más személyiség, van ilyen

bár ez csak tanács, hiszen ne gondold azt, ha megbántod jobban fogod Magadat érezni N

2013. márc. 1. 13:37
 12/20 A kérdező kommentje:
persze, hibás vagyok, mert nő vagyok és tetszett egy hapsi és mertem kezdeményezni az meg elzavart a francba.. itt nem én vagyok elszállva magamtól, hanem a hapi.. muhaha
2013. márc. 1. 13:37
 13/20 anonim ***** válasza:
47%

ma 13:37

Nem baj.Néha megérdemlitek,mert ti nők sokkal többször alkalmazzátok ezta módszert sok férfit megbántva ezzel.Néha rátok is rátok fér egy kis lekoptatás és ilyenkor mondjátok ti hogy miért nemt duja megérteni egy férfi hogy nem?Most én kérdezem .Miért nem tudjátok ti is megérteni hogy mi is tudunk nektek nemet mondani...

2013. márc. 1. 13:40
 14/20 A kérdező kommentje:
nem a nem mondással van a baj, hanem, hogy úgy mondta, hogy megbántson.. én is utasítottam már vissza férfit, és képzeld úgy tettem, hogy ne bántsam meg nagyon. Visszautasítás, és visszautasítás között is van különbség. Azért akarom én is durván lerázni, hogy észre vegye magát..
2013. márc. 1. 13:43
 15/20 anonim ***** válasza:
54%

ma 13:43

Hát így jártál,viselnél kell a veszteséget is.Amúgy nem tudom még is mit akarsz hiszen lesz@rja a fejedet,nem hinném hogy így lehetőséged lesz arra hogy vissza adjad neki.Max ő küld el még egyszer a francba:D

Így jártál kislány,tedd magad túl és lépj tovább,nem te vagy a világ közepe hogy mindenkinek te kellesz:D

2013. márc. 1. 13:50
 16/20 A kérdező kommentje:
utolsó! Olvasd el még egyszer a kérdést alaposabban, figyelmesen! Most ő keresett meg engem, nem az a helyzet, hogy leszarna, hanem pont ő érdeklődik jelenleg..
2013. márc. 1. 13:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:52

Ok elolvastam.És akkor jobb lesz a te lelkivilágodnak ha szemétkedsz vele?Lehet tényleg megbánta hogy így járt el,de elárulom te is megbánnád ha így ezt viszonoznád és szemétkednél vele.Azt neked kell eldönteni hogy most szemétkedsz e vele vagy szóban állsz vele,vagy egyáltalán nem is foglalkozól vele.Neked kell eldönteniAz hogy bosszut állsz az rajtad múllik és e döntöd el.

2013. márc. 1. 13:55
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
* te döntöd el
2013. márc. 1. 13:56
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én férfi vagyiűok,és velem volt ilyen fordítva és utánna a csaj jött vissza könyörögve majdnem hogy,elkezdtem vele szívózni,de elárulom nem éreztem magam jobban,sőt egyre sz@rabbúl.Egy ideog óráig jól esett hogy bosszút álltam de egyre sz@rabbúl éreztem magam.De te tudod...ey időre megkönnyebbülsz de aztán pont az ellenkezőjét fogod tapasztalni és még te fogod magad szemétnek érezni.Én nem mennék bele ilyen játékbe,de te tudod.
2013. márc. 1. 13:59
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne reagálj rá, csinálj úgy mint akit nem érdekli őt.

Ez eléggé zavarni fogja majd.

2013. márc. 1. 14:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!