Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adjatok cseles ötleteket légyszíves hogy hogy kerülhetnék valami párbeszédbe a fiúval aki tetszik?
A fiúval nem járok egy osztályba ezért nehezen beszélgethetünk odamenni meg nem szeretnék nyuszi vagyok segítsetek hogy hogy tudnék vele valami "véletlen" folytán szóbaelegyedni. De nem szeretnék feltűnő leni. Köszönöm :)
(12 éves vagyok)
A hozzászólásokat nézve, elég bukott társadalomban élünk...
Kedves kérdező!
Csinálhatsz úgyis pl. mintha keresnél valakit (osztálytárs, közös ismerős -ha van-, vagy tanár) és kérdezd meg tőle, nem látta-e. Lehetőleg olyasvalakit mondj, aki tuti nem lesz a közelben, hogy a fiú válasza biztosra a "nem" legyen. Ekkor tedd félre a nyusziságot :) és kérdezz meg tőle egyszerű dolgokat, pl. Te ebbe az osztályba jársz? Milyenek az osztálytársak? mittudomén, bármit. Figyelj arra, hogy szimpatizál-e veled. Fontos, hogy légy udvarias és kedves :)
Most ennyit tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!