Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet egy férfit lerázni úgy, hogy nagyon beletiporjak a lelki világába? Várom az ötleteket.

Figyelt kérdés
A történet az, hogy szerettem volna összejönni valakivel, aki elég durva, és tapló módon lerázott, "kidobott" mint macskát *arni.. és most szeretném ezt viszonozni valamiképpen (mert megkeresett, hogy meggondolta magát velem kapcsolatban). Először arra gondoltam, hogy tudomást sem veszek róla, aztán meg arra, hogy jobb lenne belegázolni valahogy a lelki világába, csak nincsenek ötleteim. Szeretném ha ő is nagyon szarul érezné magát, ahogyan én pár hónapja.

2013. márc. 1. 13:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Tudom, én is éreztem ezt, de ezáltal pont olyan senkiházivá válsz, mint ő...

Arra nem gondoltál, hogy adj egy esélyt mégis a dolognak? Nehogy utána meg te bánd meg a döntésed!

2013. márc. 1. 13:21
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként a legjobban azzal taposol a lelkébe (már ha tényleg komolyan érdeklődik irántad), ha elhiteted vele pár alkalom erejéig, hogy neked is kell ő, majd utána szépen nem veszel tudomást róla, és közlöd vele, hogy rájöttél, elsőre sem veszítettél volna vele túl sokat.
2013. márc. 1. 13:23
 3/20 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy túl sok jóra számíthatnék egy ilyen embertől, aki így képes bánni valakivel, ahogyan velem bánt.. egy önző, egoista *aszról van szó..
 4/20 anonim ***** válasza:
48%
Csinálj neki egy fergeteges estét, vacsora, bor, iconyat szex, aztán reggel dobd ki!
 5/20 anonim ***** válasza:
65%

én pl nagyon bekészülök furmányosan ha ilyet akarok tenni.Kigondolom, eltervezem.

pl volt hogy visszaédesgettem magamhoz, majd mikor a tenyeremből evett, egy épp aktuális partneremmel csináltam egy képet amikor ő éppen orálisan elégít ki és elküldtem neki hogy ennyit jelent.de van ezeregy módja és a bosszú a legjobb

2013. márc. 1. 13:24
 6/20 anonim ***** válasza:
Te mi leszel, vagy már vagy is, ha ugyanazt megteszed vele, csak te nem f*sz leszel, ha nem p*csa!
2013. márc. 1. 13:24
 7/20 A kérdező kommentje:
5/6-osnak: az a baj, hogy én nem tudom magamhoz édesgetni, mert már teljesen kiábrándultam belőle. Találkozni se nagyon akarok vele.. inkább valami nagyon bunkó dumára gondoltam.. a találkozásig nem akarok eljutni, nemhogy szexig..
2013. márc. 1. 13:28
 8/20 anonim ***** válasza:
Linkeld el neki ezt a kérdést, elolvasva az írásaid, egy életre megutálja a nőket, és már keresztül is húztad jó időre az életét!
2013. márc. 1. 13:31
 9/20 A kérdező kommentje:
nem hinném, mert elég beképzelt személyről van szó..
2013. márc. 1. 13:32
 10/20 anonim ***** válasza:
51%
Gratulálok a srácnak!Ti nk ezt a teknikát sokkal többször alkalmazzátok sokférfit a földbe tiposva ezáltal!Kézfogás a srácnak,elég sok nő el van szállva mostanában,talán több srácnak kellene ezt a teknikát alkalmazni...amúgy innen is látni hogy bosszút forralsz hogy ez bennetek nőkben jobban benne van.Szánalmas...megérdemled muhaha:D
2013. márc. 1. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!