Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, köztetek van ilyen, aki így használja?
Miért van fent valaki facebookon, kisebb-nagyobb szünetekkel, de elég sokat, ha nem lájkol, nem szól hozzá semmihez, és nem is oszt meg semmit, csak nagyon-nagyon ritkán (mondjuk egy héten egyszer maximum)? (Chat állapotából látszik, hogy fent van.)
Igazából azon kapcsolatban élő pasik véleménye érdekel, akik hasonlóan használják a facet.
Az olyan vicces, hogy feltételezed, hogy egy szeméy csak azért, mert másképpen "viselkedik" az adott közösségi oldalon, rögtön "csajozik". Lehet, hogy hozzászokott az msn-hez, ahol bizony be voltunk jelentkezve folyton, amíg használtuk a gépet.
A kérdésre válaszolva (bár én kijelentkeztem a chatből): üzenetek küldésére, az egyetemi csoport olvasására használom az oldalt. Nem like-olok, és nem osztok meg semmit.
köszi a sok rendes választ!
21-es, megvan rá az okom, hogy ezt gondoljam, egy eléggé népszerű, és helyes pasiról van szó. nem mertném azt mondani, hogy a párja nyugodtan alhat. de tőlem nyugodtan, mert én nem nyomulok rá a párjára. csak tetszik. sajnos.
Én így használom.
Ha internetezek mindig belépek facebookra,és mellette nézegetek más oldalakat.
De posztolni csakis rejtett csoportba szoktam(osztály,haverok stb.)
Megosztani nem szoktam.
Lájkolni csakis azokat az oldalakat,amikre kíváncsi vagyok,esetleg szökőévente egy képet.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!