Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik, köztetek van ilyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, köztetek van ilyen, aki így használja?

Figyelt kérdés

Miért van fent valaki facebookon, kisebb-nagyobb szünetekkel, de elég sokat, ha nem lájkol, nem szól hozzá semmihez, és nem is oszt meg semmit, csak nagyon-nagyon ritkán (mondjuk egy héten egyszer maximum)? (Chat állapotából látszik, hogy fent van.)

Igazából azon kapcsolatban élő pasik véleménye érdekel, akik hasonlóan használják a facet.

2013. márc. 1. 09:52
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

nem az én pasimról van szó, csak valaki, aki bejön

ezek az összekapcsolt dolgok (skype és tsai) ezekről a facen látszik valami a külső szemlélőnek (mint a mobilos akcióknál)?

2013. márc. 1. 10:10
 12/23 anonim ***** válasza:
sok ember van aki csak FB chaten van fent. és ha gépnél vagyok miért ne mehetne egyik fülnél a FB? attól még nem kommentelek meg baszom a rezet rajta egész nap, csak fent vagyok hátha kell valakinek valami és elérjen ennyi. 23/F
2013. márc. 1. 10:13
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem meg az e-mail kliensem van mindig bejelentkezve a FB-ra...
2013. márc. 1. 10:15
 14/23 anonim ***** válasza:
Trillian nem látszik, ugyan olyannak látod, mintha normálisan az oldalon lennék.
2013. márc. 1. 10:19
 15/23 A kérdező kommentje:
köszi :)
2013. márc. 1. 10:22
 16/23 anonim ***** válasza:
én most se vagyok online hogy hiányozzak egy csajnak :D majd este elhívom
2013. márc. 1. 10:24
 17/23 aszomszedneni ***** válasza:
ha gépnél vagyok , akkor alap , hogy fent vagyok facebookon, de csak hogy, ha valaki el akar érni , akkor ne kelljen neki felhívni , addig meg filmezek, játszok, zenét hallgatok vagy épp böngészek valamit.
2013. márc. 1. 10:24
 18/23 anonim ***** válasza:
Igen, egyrészt ott van az egyéb chatprogramok miatti láthatóság, amúgy meg nekem pl csomószor van olyan, hogy mondjuk be van kapcsolva a gépem, de otthon sem vagyok. A facebook megnyitva marad a böngészőben, és úgy látszik, mintha ott ülnék. Volt, aki rámírt hajnal négykor, hogy miért vagyok én még ébren, miközben aludtam, csak ment a gép. Lájkolni és főleg megosztani ritkán szoktam. Általában csak végigolvasgatom, ki mit osztott meg, beszélgetek valakivel és ennyi.
2013. márc. 1. 10:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Facém nincs, csak iwiw-em, ott pl. nekem nincs egy ismerősöm sem, jelölgetnek, de nem jelölök vissza. Kapcsolattartásra, és arra használom, hogy régről megtaláljanak.
2013. márc. 1. 10:31
 20/23 anonim ***** válasza:

Olvas, chat-el, lehet van privát csoportja és ott beszélnek....

Nem tudom miért kellene postolgatni....

2013. márc. 1. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!