Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Francia diákok jönnek a suliba! :-) A francia fiúk milyenek?
Nem, nem az 5. kerületben van a sulim. :-)
Érdekes válaszok. Azért reménykedem, hátha. Nem is ismertem eddig ezt a sztereotípiát, miszerint a franciák melegek. :-D Egyébként nem Párizsból jönnek, hanem valami tengerparti kisvárosból. Remélem jó fejek lesznek, bár érteni tuti nem fogok semmit abból, amit mondanak. :-) Én meg talán elmakogok egy két Bonjour-t, és ezzel nagyjából ki is merült a franciatudásom. :-D
szeretnek franciázni.
amúgy valóban, a franciák gyakran nem fürdenek mindennap, azért is lettek illatszer-nagyhatalom. valamivel el kell(ett) nyomni a kellemetlen testszagokat.
"Mekkora az esély, hogy a 30 gyerek közül lesz valami helyes francia fiú? :-D"
Ez most miért érdekel, ha max. köszönni tudnál nekik, de a beszédjükből semmit sem értenél, mint ahogy írod?
Csak az igenytelenebbek budosek, de ez itthon 7snigy van
Van amelyik minden nap furdik, de a legtobben 2 naponta... amelyik tobb, az az igenytelen kategoria
Csigat nem esznek, inkabbmmaradnak a hamburgernel, es beszelnek angolul...
A csigazabalo, csak franciaul beszelo dolog csak a nagyszuleikre igaz... teljesen normalisak
Es nem arabok, sem negerek.... a legsurubb fiu nev amivel talakoztam, az a "Jann"ok voltak, vagyis Yann, Yane, Yoann, meg tudomisen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!