Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Francia diákok jönnek a suliba! :-) A francia fiúk milyenek?
Figyelt kérdés
Mekkora az esély, hogy a 30 gyerek közül lesz valami helyes francia fiú? :-D2013. febr. 28. 23:28
2/18 anonim válasza:
Az ötödik kerületben jársz suliba?
5/18 anonim válasza:
Biztos lesznek köztük ex-gyarmati származásúak is, szóval színes felhozatalra számíts.
6/18 anonim válasza:
Párizsi jómódú diákokat ismerek, elképesztően kirekesztőek, felszínesek!
Persze ez alapján meg nem mondom neked, hogy milyenek, de ez a jellenzés az általan ismert 7 ből 6 ra igaz.
7/18 anonim válasza:
szerintem olyanok, mint mi
nekik is lesz 2 kezük, 2 lábuk, 1 fejük, 1 törzsük
ja és ha minden jól megy az orruk után mennek
ugyan már ott is tele vannak évtizedek óta bevándorlókkal, ha tiszta franciák, akkor sem különbek N
8/18 anonim válasza:
de előítéletesek vagytok...
2 francia csereprogramban vettem részt, és egyikben sem találkoztam melegekkel, vagy fekákkal.. és nem zabálnak csigát..
sőt.. döglöttek a pasik után a magyar csajok... többek között az akkori barátnőm is, hogy a fene vinné el:D
helyén vannak a srácok, csak nem fürdenek minden nap
10/18 anonim válasza:
Büdösek. Halál komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!