Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a viselkedését, kerülne engem?
Van egy srác, akivel már egy pár hónapja ismerjük egymást. Nem beszéltünk még sokat, de mindketten elmondtuk a másikak, hogy találkoznánk egymással. Csak egy hely van, ahol el tud érni, az a facebook. Én már ráírtam párszor, hogy mi újság felé, de már kezdem azt érezni, hogy piócát csinálok magamból, mert mindig csak én írok rá. Ha nem érdeklem, miért nem mondja meg. Legutóbb is direkt megkérdeztem, hogy áll a dologhoz. De hiába mondja, hogy érdeklem, kezdem lassan nem elhinni. Az "én komolyan találkoznék veled, de nem ígérhetek semmit..."féle mondatról mit gondoljak???
Azért annyit illik hozzátegyek, hogy nekem van, ill. egy hete már csak volt valakim, akivel még mindig együtt lakok még pár hónapot anyagiak miatt. de én ennek ellenére találkozni akarok vele, de nagyon nagyon.
Ha újra ráírnék, az már sok lenne neki? Miért nem keres? Mint férfinak(31) nem neki kéne ezek után keressen? Tudom sok a gondja mostanában, de ...?
Mikor elkezdtem olvasni, azt hittem egy újabb hisztis tini vagy.
Ezek a típusú mondatok azt sejtetik, hogy van valakije, vagy alakulóban van egy kapcsolat, de nem akar elküldeni, mert jó vagy vésztartaléknak, aki fut utána úgyis, hogy leszarja.
Ugy nez ki, hogy tul problemas vagy neki.
Ha majd lezarod a regi kapcsolatodat, akkor kezdhetsz komoly ujat felepiteni.
Valszeg egy szexelos talalkozasban benne lenne, de komoly kapcsolat ugy, hogy te egy masik pasival elsz, az eleg necces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!