Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Nem igazán értem a volt barátom viselkedését.
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat!!!!:)))
Na de azt elfelejtettem írni,hogy először ő mondta egy barátnőmnek, hogy úgysem lesz köztünk már semmi, és én csak azután írtam neki ezt(mellesleg tuja, hogy tudom, hogy ezt mondta a barátnőmnek). Ráadásul egyáltalán nem tűnik úgy, hogy szeret még...sőőőt nem..van egy osztálytársunk, akivel nagyon jóban vannak. Az osztály többi tagjával nap mint nap azt találgatjuk, hogy vajon mikor is jönnek össze annyira elvannak.Szóval ezzel a kiegészítéssel is úgy gondoljátok, hogy szeret még?!
" egyébként miért van az, hogy barátként hiányzik, meg a társasága, meg minden, de mégsem akarsz többet?"-hát én csak a magam nevében tudok beszélni, mert azért még nem rendelkezek óriási tapasztalatokkal.:) szóval igen hiányzik a társasága de
1.azért sem szeretnék többet tőle, mert tudom, hogy nem működött a dolog és nagyon szerettem, de nem szeretnék még egyszer átmenni egy ilyen szakításon, és ismerem ezért tudom, hogy előbb-utóbb megint elérkeznénk a szakításhoz.
2.annyi minden történt a szakításunk óta, hogy már nem úgy tekintek rá. Eléggé elhidegültünk egymástól az utóbbi időben és most úgy egy 2 hete érzem azt, hogy már nem gondolok rá Úgy,ráadásul most már tetszik egy srác. Elég nehéz ezt megfogalmazni és lehet így badarságnak tűnik.:)
De ha már itt tartunk, a volt barátom többször is elmondta, hogy nem jönne össze azzal a lánnyal, viszont tőle tudom, hogy bírja és szépnek is tartja, ezért nem értem ezt sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!