Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes férfi létemre rámenősnek és kezdeményezőnek lennem?
Egy FÉRFI ilyen!!!
Ki más legyen határozott és kezdeményező,ha nem a FÉRFI??
Elvileg ő a családfő / lesz a családfő, ő védi meg a családját!
Egy NŐnek (általában) olyan férfira van szüksége,akire támaszkodhat,aki vigyáz rá! Ezt úgy nem lehet,ha a nő a domináns és a férfi meghúzódik a háttérben..
Komolyan sajnálom,hogy nincs katonaság, vagy nem köteleznek mindenkit sportra vagy valamire... sokat segítene!
Én ugyan lány vagyok,szóval kicsit más,de a lényeg ugyanaz: gyerekkoromban annyira visszahúzódó és félénk voltam,hogy egyedül nem mertem olyan helyre menni,ahol nem ismertem senkit,de aztán erőt vettem magamon és elmentem egy küzdősport edzésre..a mai napig csinálom és biztos,hogy e miatt vagyok ma már sokkal nyitottabb, nincs semmi problémám az ismerkedéssel, és már az sem gond,hogy levezessek egy edzést,holott utáltam mindig is mások elé kiállni..de már nem félek a dologtól :)
Szóval hajrá, a sport jóó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!