Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az unalmas, humortalan csajok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az unalmas, humortalan csajok hogy találnak maguknak pasit?

Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 13:32
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hát ilyen ez a gengnemsztájl :D
2013. febr. 28. 14:05
 12/18 anonim ***** válasza:

na az un. unalmas és humortalan csajok azért nem találják meg a pasikat, mert az ilyen nő és férfi a gép előtt ül

sok ilyet látok mind a két oldalról

mindenki más ok miatt nem talál senkit

eddig ezt tapasztaltam N

2013. febr. 28. 14:11
 13/18 anonim ***** válasza:
Bármelyik csaj talál pasit, viszont nem mindegyik pasi talál csajt, sajnos én sem találok még csúnya lányt sem...:(
2013. febr. 28. 15:13
 14/18 anonim ***** válasza:

7-es, mintha magamra ismertem volna....

Szar társaságban inkább meg sem szólalok, főleg ha olyan téma van ami távolabb áll tőlem, mint makó jeruzsálemtől, értelmesen úgy se tudok hozzászólni, meg nem is akarok, viszont ha értelmes társaságban vagyok akkor gyökeresen más vagyok, szóval az "unalmasság, humortalanság" nálam teljes mértékben attól függ, hogy kikkel vagyok.

Egy olyan csajjal, aki 3 szót nem bír szólni, megkérdezem tőle, hogy mi a helyzet és azt mondja semmi, azzal nem lehet beszélni. Hiába adnám én elő neki a poénmestert, állna mint egy darab fasz, csak magamat égetném szerény véleményem szerint...

Szóval én alapból úgy keresek nőt, hogy ha nem képes kommunikálni akkor hagyom is a búbánatba

2013. febr. 28. 15:42
 15/18 anonim ***** válasza:
Ha jól néznek ki akkor nem számít hogy unalmas.
2013. febr. 28. 16:53
 16/18 anonim ***** válasza:

14-es

A "Mi a helyzet?" kérdésre általában mindenki azt válaszolja, hogy "semmi különös nincs". :D Ettől unalmasabb sablon kérdés nincs is.

Amúgy szerintem nincs unalmas ember, csak van, aki nehezebben oldódik. De egyeseknek épp ez jelenti a kihívást.

Ne ítéljünk olyan könnyen!! A látszat gyakran csal.

2013. márc. 10. 01:30
 17/18 anonim ***** válasza:

14 vagyok, képletesen gondoltam... :D

Próbálkoztam ismeretlenben egy csajnál, aki mellesleg idősebb volt nálam legalább egy évvel, de amikor beszélgetni próbáltam vele, olyan volt, mintha magammal beszélnék... Komolyan, nagyon gáz volt, aztán hagytam a fenébe.... (Többször is próbáltam vele beszélni)

2013. márc. 10. 01:56
 18/18 anonim ***** válasza:
szerintem nincs olyan, hogy unalmas és humortalan. Általában, aki unalmasnak van titulálva az vevő a humorra. Legalábbis az én negatív, cinikus, antiszociális, tiszteletlen és gúnyolódó humoromra mindenképp :) Mert ebben van humor, amire te gondolsz szerintem az a jófejkedés, mert azt tényleg nem szoktak az "unalmas" emberek. :) De kell azt csinálni egyébként?
2013. márc. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!