Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az unalmas, humortalan csajok hogy találnak maguknak pasit?
Figyelt kérdés
2013. febr. 28. 13:32
1/18 anonim válasza:
Úgy hogy találnak egy unalmas,humortalan pasit maguknak.
2/18 anonim válasza:
Na és az ilyen férfiak hogy találnak maguknak nőt? Magamból kiindulva sehogy.
3/18 anonim válasza:
Én ellennék a közös csendel nagyon is.
4/18 anonim válasza:
Pasit nem nehéz találni. Itt is több száz sír naponta önbizalomhiány miatt, már attól is megőrülnének ha elsuhannál mellettük és megcsapná őket az illatod.
5/18 anonim válasza:
nem igaz, nem minden önbizalom hiányos fiú nyomorék.
6/18 anonim válasza:
Nem minden önbizalomhiányos fiú nyomorék, de minden humortalan az:)
7/18 anonim válasza:
én pl nem vagyok humoros bárhol bármikor. Sőt kifejezetten szándékosan kellemetlen, unalmas, negatív stb. vagyok, ha olyannak tűnik a társaság, környezet. Akkor az ilyen környezet leír engem nyomoréknak. :) Sejtelmes dolgok ezek :)
8/18 anonim válasza:
Lepontoztok csak mert szeretem a csendet :D? Szép.
9/18 anonim válasza:
hát XD sehogy az unalmas humortalan lányok csak azt birják hajtogatni hogy "gyerekes" XD
10/18 anonim válasza:
ébresztő! csak szét kell tenni a lábukat, és akad 1000 jelentkező, abból meg legalább 100 örül hogy van nője, még ha az humortalan, unalmas, hisztigép is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!