Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a két-három...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a két-három lányról? (képek)

Figyelt kérdés

Tisztázzuk, nincsenek perverz hajlamaim, vagy beteges fétisem:D Csak négy kérdésem:

1. Nektek tetszenek a lányok ilyen extrémebb megjelenésben? (lányok is írhatnak)

2. Ez csak nekünk konzervatív nyugati embereknek ennyire szokatlan?

3. Ennyire szabadabban, "lesz_rom más mit gondol" szellemben élnek ott keleten?

4. Ha Te lány vagy, és valamelyik stílusban végigsétálnál a főutcátokon, mit gondolnának, mernéd egyáltalán ?

Képek:

[link]

[link]

2013. febr. 28. 10:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Toronto :) közel belvároshoz :) meg az ontario tóhoz :D

A helyesirasert meg már alapból szólok . Mert eddig bármit kiirtam vagy válaszoltam 10 ből 8 án a helyesirasommal b@sztattak :/ :D

2013. márc. 11. 11:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Igazándiból csak az a baj, hogy össze-vissza nyomogatod a billentyűzeted. Egy csomó betűt kihgysz, vagy flecsreéled őket... :P Csak ez a baj... ;)

Igazi helyesírási hibák az ékezetekkel vannak... pedig úgy tűnik, hogy magyar billentyűzeted van!

"Toronto :) közel a belvároshoz :) meg az Ontario-tóhoz :D

A helyesírásért meg már alapból szólok, mert eddig bármit kiírtam vagy válaszoltam, 10-ből 8-an a helyesírásommal b@sztattak :/ :D"

Akkor az biztos szép hely a felhőkarcolókkal! ;)

2013. márc. 11. 17:18
 23/24 anonim ***** válasza:

A telefonrol irok :) belehet állítani magyarra is . Dehát hol ad ekeztet hol nem :D

Igen-igen szép hely nagyon :) ha egyszer utaznal kulfoldere , ajánlom neked ;) lehetek az idegen vezetod :P ;D

2013. márc. 18. 07:48
 24/24 anonim ***** válasza:

(Én vagyok a 69%-os, csak közben kitiltottak...)

Talán majd egyszer... megjegyeztem! :)

2013. ápr. 30. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!