Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a két-három lányról? (képek)
Tisztázzuk, nincsenek perverz hajlamaim, vagy beteges fétisem:D Csak négy kérdésem:
1. Nektek tetszenek a lányok ilyen extrémebb megjelenésben? (lányok is írhatnak)
2. Ez csak nekünk konzervatív nyugati embereknek ennyire szokatlan?
3. Ennyire szabadabban, "lesz_rom más mit gondol" szellemben élnek ott keleten?
4. Ha Te lány vagy, és valamelyik stílusban végigsétálnál a főutcátokon, mit gondolnának, mernéd egyáltalán ?
Képek:
Feltűnt, hogy az össze lány kínai (vagy japán, nem tudom melyik a helyes megfogalmazás ez esetben)? :)
1. Ennyire extrém megjelenés maximum valami karneválon, farsangkor, vagy cirkuszban normális szerintem.
2. Nem, szerintem ez a fajta megjelenés nem csak nekünk szokatlan.
3. "Lesz*rom más mit gondol" szellemben itthon is sokan élnek.
4. Biztosan megmerném csinálni, ha akarnám :D De nekem egyáltalán nem tetszik ez a stílus. :)
20/L
ma 10:14
Huu ezek nagyon jó kis csajok.
1: nem.
2: nem hinném, bár lehetséges, de ennyi erővel az itteni szubkultúrákból is sok minden lehet számukra idegen.
3: pár kiragadott személyiség alapján nem alkothatsz képet egy társadalomról.
4: nem vagyok lány.
1. Nem tetszenek.
2. Igen, csak nekünk, ott megszokott.
3. Mivel ott megszokott, szerintem egyáltalán nem arról van szó, hogy ők ilyen lazák.:D Pont, hogy annyira görcsösen tartozni akarnak valahová, hogy képesek érte ilyen hülyén is kinézni. Mivel ott ez természetes, így ez egyáltalán nem akkora vagányság, mintha itthon mennél így végig az utcán.
4. Merni mernék, mentem én már úgy az utcán, mint egy szakadt k.rva. (Gólyatábori feladat.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!