Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a két-három...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a két-három lányról? (képek)

Figyelt kérdés

Tisztázzuk, nincsenek perverz hajlamaim, vagy beteges fétisem:D Csak négy kérdésem:

1. Nektek tetszenek a lányok ilyen extrémebb megjelenésben? (lányok is írhatnak)

2. Ez csak nekünk konzervatív nyugati embereknek ennyire szokatlan?

3. Ennyire szabadabban, "lesz_rom más mit gondol" szellemben élnek ott keleten?

4. Ha Te lány vagy, és valamelyik stílusban végigsétálnál a főutcátokon, mit gondolnának, mernéd egyáltalán ?

Képek:

[link]

[link]

2013. febr. 28. 10:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

15/l vagyok:) :

1.A rózsaszín hajú még oké. nincs bajom a színes hajjal, csak a durva kiegészítőkkel.

2. huuh szerintem Tokióban tuti nem néznek rájuk olyan furán mintha itt Szegeden sétálgatnának:D

3. Ez nem olyan "le..... más mit gondol" hanem menőnek gondolják, animékben is minden 2. szereplő ilyen xD

4. Egyszer jó lenne kipróbálni, én max anime conra mennék el így:)

2013. febr. 28. 11:46
 12/24 anonim ***** válasza:
A fiam és a lányom is így öltözik. Nem értem ez miért okoz gondot valakinek. Talán némi toleranciát javasolnék, ne, az a lényeg mi van rajta. Ha valaki ez alapján itél szerintem ostoba:-)
2013. febr. 28. 11:58
 13/24 ivilicious ***** válasza:
régen én is ilyen voltam :D
2013. febr. 28. 12:21
 14/24 anonim ***** válasza:

1. Ebben nem, másféle, alkalmankénti extrémebb ruha bejöhet, de válogatós vagyok.

2. Ne keverjük a konzervativizmust az ésszerűséggel, ez az egész annyira indokolatlan... feltűnési viszketegség, az a már-már kötelező majmolás, ami ebben az országban megy feléjük meg totálisan szégyen.

3. Nem, az említett feltűnési viszketegséghez párosul egy kis mentális aberráció, valószínűleg ezt váltotta ki a túlzsúfolt, elnyomott, formalizált társadalom.

2013. febr. 28. 12:36
 15/24 anonim ***** válasza:

1. Nektek tetszenek a lányok ilyen extrémebb megjelenésben? (lányok is írhatnak)

- Nem, de dugnám őket! :)

2. Ez csak nekünk konzervatív nyugati embereknek ennyire szokatlan?

- Nem szokatlan...

3. Ennyire szabadabban, "lesz_rom más mit gondol" szellemben élnek ott keleten?

- Nem... sokkal stresszesebbek (Japánban nagyon szigorúak!), ezt talán az őrültségeikkel próbálják oldani :/

4. Ha Te lány vagy, és valamelyik stílusban végigsétálnál a főutcátokon, mit gondolnának, mernéd egyáltalán ?

- Nem vagyok lány

2013. febr. 28. 12:43
 16/24 anonim ***** válasza:
A japcsik mind annyira hasonlóan néznek ki, hogy valahogy ki szeretnének tűnni a tömegből. Ezért extrémebbnél extrémebb hajviseletet (sokszor paróka), ruhát és sminket választanak. [link]
2013. febr. 28. 14:08
 17/24 anonim ***** válasza:
nem tetszenek.
2013. febr. 28. 17:18
 18/24 anonim ***** válasza:
Én Kanadaban élek !
2013. márc. 10. 08:01
 19/24 anonim ***** válasza:

Naszoval -- én Kanadaban élek és igen , nagyon sok felé situls van.. van olyan barátnőm akinek a világ összes színe rajta van a fején , plusz kb 30 pirszing az arcán plusz 1-2 valahol elszorva a testén .. vannak gátlástalan emberek, felvesznek olyan miniszoknyat amiből a fel segguk kintvan, vagy egy olyan rovidgatyat amire azt hinném , hogy tanga :D de ez meg a jobbik eset.. vannak olyan emberek akiknek onkritikajuk nincsen tehát kepzelj el egy nagyon de nagyon rövid nadrágot plusz egy pici minitoppot egy 150 kg os non , és a gatya kb 5 számmal kissebb :) de nem szolja meg őket nagyon senki tehát kb 100- 5 en lenézik.

Mivel Kanadában van minden felé / nemzetiségű ember így semmi sem ciki igazából! Ha én a meltartot a polora vennem és azt mondanám ahhonan jövök ez a trendi akkor az lenne , hogy "azta k#urva erre meg nem is gondoltam , és tényleg trendi mert így legalább látják a szép rózsaszín csipkes meltartomat" .. :D

Plusz a fesztiválok.. néger fesztivál, spanyol fesztivál stb stb a néger fesztiválon gondolhatod , hogy neznek ki :D kajak vannak akik kimennek fuszoknyaban ! A meleg fesztivál nem olyan mint magyar országon , hogy el kell barikádozni a melegeket nehogy megdobaljak vagy megvédjék őket .. az bérek velük buliznak .. meleg srácok a villanyoszlopon táncolnak egyszal tangaban :D

A haloween party az a legjobb :D mindenki beltozve kimegy az ilyen fesztiválok az utcán vannak ilyenkor azokat lezárják megy a zene és buliiiii vann ;D hidd el ami szégyen magyarországon az nem szégyen máshol ... Láttam egyszer egy nőt . Piros csizma egyik lábon másikon meg egy strand papucs ;)

U.I.: heleyirasom ne szidjatok .. 9 éves korom óta csak angolt tolnak nekem :D

2013. márc. 10. 08:16
 20/24 anonim ***** válasza:

Jaja, Kanada nagyon ilyen izé ország :D

Persze pozitív irányban... :)

Merrefelé laksz? Melyik városban?

Amúgy a helyesírásod jobb, ment az ide írogató 14-15 évesek többségének! ;)

2013. márc. 10. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!