Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék ez ellen? Hogy küzdhetném le?
Már lassan egy éve, hogy szakított velem a barátom. Nehéz volt megemészteni az egészet, elég nagy fájdalmat okozott nekem, ő nem volt belém szerelmes és összejött egy másik lánnyal. Nem akarok vele még véletlenül se találkozni, letöröltem facebookról is, volt hogy írt de úgy csináltam mintha hidegen hagyna, pedig eléggé felzaklatott. Ennek ellenére próbálok rajta teljesen túl lépni, nem gondolni rá de... A lényeg, hogy szinte mindig ha megyek valahova, a városba pl. akkor attól félek szembe jön velem az utcán, vagy valahol találkozok vele/velük (bár a csaj hidegen hagy nem is ismerjük egymást). Tegnap is megláttam egy srácot aki hasonlított rá és rendesen gyomor idegem lett mert azt hittem ő az :S meg régebben láttam messziről és akkor is nagyon ideges lettem...:S
Tudom elég hülyén hangzik, nem is mondtam még el senkinek mert totál hülyének néznének :(
Nem tudom már mit tegyek hogy hidegen hagyjon :(
Esetleg volt/van más is hasonló helyzetben?
bocsi, megint én.
csak annyit akartam, h ehhez akkora bátorság kell, ami még bennem sincs meg. én évek óta kerülök egy félelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!