Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a barátnőtök már szexelt a legjobb barátnőjével?
Figyelt kérdés
Akivel még mindig legjobb barátnők.2013. febr. 27. 22:30
11/28 A kérdező kommentje:
Hát én biztos nem lennék benne. Gondolj bele, hogy aztán milyen furák lennének azok a szituációk, amikor 3an találkoznak..
2013. febr. 27. 22:37
12/28 anonim válasza:
Hehe, a hármas mindhárom feltételének (alacsony, sötét hajú, nő) eleget teszek.
A legtöbbjüket egyébként nemhogy nem zavarná, még remek fantáziaserkentőként is hasznát vennék az infónak, ebben biztos vagyok.
14/28 anonim válasza:
Kedves 12.!
Hány éves vagy?
3. válaszoló
15/28 anonim válasza:
Amúgy ha már többet nem akarná,akkor nem zavarna,hogy régen mi volt.
16/28 anonim válasza:
má megin le lettem pontozva.. DIKK
17/28 anonim válasza:
5! hogy jött ki a 2 lyuk, egy nőn van 3.
9! lehet Neked bejön, tudod utána vannak érzelmek, én láttam már pont ilyen miatt mentek szét, ezt kapcsolaton kívül inkább.
Ha előtted történt, akkor semmi nincs, ha viszont akkor amikor már voltál, akkor necces. Hát ehhez mérten Te tudod miatt teszel, senki más. N
18/28 A kérdező kommentje:
Talán komoly választ kellett volna írni. :D (nem én pontoztalak le)
2013. febr. 27. 22:44
19/28 anonim válasza:
Egy replay-ért esedeznék, amit előttem csinálnának majd.
20/28 anonim válasza:
Az én barátom féltékeny ilyen szempontból..egyszer meséltem neki sztorikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!