Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyít egy lány, és azt hiszi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyít egy lány, és azt hiszi nem tudom. Mit csinálhatok vele?

Figyelt kérdés

Egyfolytában úgy csinál mintha tetszenék neki,ami baromság,mert ugyebár a lányoknak mindig az elérhető legjobb pasi kell,az meg nagyon nem én vagyok.

De akkor mi a célja a dologgal? Ki akar röhögni? Szerintetek csak hagyjam ott szó nélkül? Vagy vessem a szemére a dolgot?

16/F

2013. febr. 27. 21:53
 1/5 anonim ***** válasza:
kell neki egy kis kutya aki növeli az önbizalmát, de nem több :D de elöbb szerintem derísd ki, hogy tényleg úgy van e amit leírtál D:
2013. febr. 27. 21:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát, nekem volt egy bomba osztálytársam...

írt egy cetlit, hogy délután ráérnék-e... mert, eljönne hozzám szívesen, ugyanis a barátjával össze van veszve és jó lenne egyet szexelni valakivel.

Meggyőződésem volt, hogy ugrat a csaj, így kiröhögtem...

Aztán láttam, hogy nap végén elment osztálytársammal(én akkor voltam 18, a csaj pedig 20./felnőtt képzés volt/). :D

Itt nem arra akarok célozni, hogy esetedben is egy rib@nc a nő, hanem arra, hogy lehet, hogy komolyan gondolja.

Vagy ez ki van zárva?

2013. febr. 27. 21:58
 3/5 A kérdező kommentje:

Miért tetszene neki egy csendes,sportos,de átlag fejű fiú,ha van a közelében jóképű,profi focista is?

Semmiért.

2013. febr. 27. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt nem neked kell megválaszolnod...

Vedd úgy, hogy ez lehet komoly is.

Én is így voltam, hogy mit akarna velem egy olyan csaj... (kettes vagyok amúgy)

Ne erre tedd fel az életed...De, ne félj a nőktől.

Én se vagyok egy adonisz, de ha egy nő szimpatizál velem, akkor nem érdekel, hogy véleményem szerint csúnya vagyok.

Neki tetszik bennem valami és ez elég.

Tehát, ne hagyd szó nélkül, hanem startolj rá, hívd el valahova... Ha szívat, akkor ez gyorsan ki fog derülni, mert nem megy el Veled.

2013. febr. 27. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:

Hívd el randira. Négyszemközt más a helyzet. Ne szerénykedj, légy rámenős.

Gondold végig a lehetőségeket.

Nem megy el a randira - csak hülyített. Ügy lezárva.

Elmegy a randira. Próbál tovább hülyíteni. Kettesben simán sarokba tudod szorítani, ha határozott vagy.

Elmegy a randira és kiderül, hogy tényleg bejössz neki. Megint te nyertél.

2013. febr. 27. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!