Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a lehető leggyorsab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bratilla kérdése:

Hogy lehet a lehető leggyorsabban kiábándulni valakiből?

Figyelt kérdés

Már reménytelenül szerelmes vagyok másfél éve, kezdek teljesen belebetegedni, az idő nálam semmit nem segít. Kerestem hobbit, sportolok, próbálok felfogyelni valaki másra, de nem megy. A hibáit mondogatom magamban már jó ideje, de csak azt értem el, hogy már azokat is szeretem.

Mit lehet tenni ilyenkor? Ami viszonylag gyors és hatásos. Elkerülni nem tudom, szinte napi szinten találkozunk. Szerintetek? Köszönöm a válaszokat!

2013. febr. 26. 18:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A legjobb, hogy leülsz vele beszélgetni. Ha kimondja, hogy nem, akkor pár nap alatt kijózanodsz. Most hiába tudod, hogy nem lehet semmi köztetek, mégis folyamatosan reménykedsz.
2013. febr. 26. 19:03
 12/17 A kérdező kommentje:

valakiafalatkaparja, tudom, hogy jószándékból írtad, ha nem lenne már ilyen eldurvult a helyzet, valószínűleg be is jött volna. :D A drog alkohol.. meg egyebek nagyon nem az én világom, ettől nem kell félteni. :) Inkább csak érzelmileg meg szellemileg kikészít a dolog.

Utolsó, erre már én is gondoltam, de hidd el, nem reménykedem, és félek hogy ez inkább csak egy kínos beszélgetés lenne és mégjobban felkavarná a dolgokat.

2013. febr. 26. 19:14
 13/17 anonim ***** válasza:
Pocoknak van igaza. Az EGYETLEN HASZNOS MODSZER az, ha elkerulod es SOHA nem talalkozol vele. Nalam ez mar 2szer is mukodott mig minden egyeb modszer kudarcot vallott. Nincs mit szepiteni a dolgon, az emberek 99,9%a nem tudja iranyitani ezeket a dolgokat. Ha minden nap talalkozol vele, latod, beszelsz vagy meg erzed az illatat is, akkor megvagy b@szv@... Remelem segitettem!
2013. febr. 26. 21:02
 14/17 A kérdező kommentje:
Igen, de nem is saját akaratomból látom ennyit. Meg akarom szakítani a kapcsolatot, de ez egy pár évig még biztosan nem fog menni..
2013. febr. 26. 21:26
 15/17 anonim ***** válasza:

# 14/14

Na idefigyelj olyan nincs, hogy minden nap erintkezesbe kell kerulj vele. Attol meg, hogy mondjuk egyetemen latod minden nap, nem muszaly folyton bamulni, el lehet fordulni, meg el lehet kerulni. Ilyen apro praktikak. Ha mondjuk osztalytarsad vagy munkatarsad, na akkor megszivtad rendesen...

2013. febr. 26. 21:32
 16/17 A kérdező kommentje:
Nem az egyetemen látom, és tényleg nem tudom elkerülni. Szinte alig nézek rá, csak amikor hozzám beszél, de attól még ott van. :(
2013. febr. 27. 16:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Pedig tenyleg csak ez a ket dolog van: ha megszakitod vele a kapcsolatot vagy osszejossz valaki massal aki tetszik. Ha akarsz beszelni a dologrol irhatsz privatot, sajnos teljes mertekben egyutt tudok erezni veled ezen a teren...
2013. febr. 27. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!