Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti melyikünk elvét ismernétek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyikünk elvét ismernétek el?

Figyelt kérdés

1.Ez a barátnőm elve.Ő várni akar a szexszel 18 éves koráig kb. Már egy éve van pasija,és nem feküdtek még le egymással,pedig minden hétvégén együtt alszanak.Szerinte undorító a szex.

2.Ez az enyém.Nekem speciel,ha lenne pasim,szerintem 3-4 hónap múlva,ha nagyon szeretem,és megbízok benne,akkor lefeküdnék vele.Szerintem nem undorító,teljesen természetes dolog.Azt viszont hozzá kell tennem,hogy nem vagyok könnyűvérű,vagy ilyesmi,sőt még én is szűz vagyok.Tehát félreértés ne essék,csak,ha lenne egy barátom,akkor nem várnék vele sokáig.

16/L

Ti melyikünknek adnátok igazat? 1 vagy 2?

2013. febr. 25. 21:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hülyeségnek tartom az összes időbeni korlátot. Akkor kell megtenni, amikor úgy érzitek, eljött az ideje. ha 16 évesen, akkor 16 évesen, ha 20 évesen, akkor 20 évesen. Ha már 2-3 hét után úgy érzed megértetek rá, semmi akadálya, hogy megtegyétek, de ha csak 5-6 hónap után érzed így, az sem probléma.
2013. febr. 25. 22:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy ha valakinek a szex undorító, arra én szót sem fecsérlek. A szex és a párkapcsolat nem elválasztható egymástól, aki mást állít, az hülye.

"Egy rocker valszeg az elsőt"

Én nem akarlak megbántani, de ezt a kapitális baromságot honnan szedted?

2013. febr. 27. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a barátnője nem undorítónak tartja a szexet, hanem egyszerűen nem ért még meg rá, és egyszerűen fél.

Vagy a másik variáció, hogy nem szereti annyira a pasiját, hogy el tudná vele képzelni a szexet.

Én is tartottam eleinte a szextől, picit nekem is undorító volt elképzelni is hogy akárkivel legyek, de miest megszerettem a pasimat már teljesen normális dolognak vettem.

2013. febr. 28. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
En teljes mertekben veled ertek egyet! Mar csak azert is mert en is ezt az elvet kovettem 2 honaplal ezelott!:D A baratnod meg varjon csak addig ameddig akar, egyszer csak megdugjak..:D 16/L
2013. márc. 12. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Én hozzád hasonlóan gondolkodom. De igazat adni nem szeretnék, legfeljebb annyit mondani, hogy a te elgondolásod közelebb áll hozzám.

A barátnőd elgondolásával sincs gond, hogy tovább akar várni, csak két dolog nem tetszik benne.

- Undorítónak találja a szexet. Itt valami nagyon el lett rontva, mert nem kell szexmániásnak sem lenni (az a másik véglet), de undorodni sem kellene tőle, a szex egy természetes és nem mellesleg nagyon kellemes dolog a megfelelő partnerrel.

- Időponthoz köti az első szexet. Ez szerintem hülyeség, a szexuális életre való érettség nem naptárhoz kötött. A barátnőd vélhetően 18 évesen is undorítónak fogja találni a szexet, kivéve ha nem tesz addig tudatosan azért, hogy ez a nem egészséges hozzáállása (ti. az undorodás) a nemi élethez megváltozzon.

2013. márc. 12. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!