Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha látnátok/ismernétek egy ilyen csajt akkor mi lenne a véleményetek róla?
Eddig nekem tetszik, amit írtál magadról....
De küldhetnél egy képet, mert ez az 58 g semmit nem mond. 130 cm pl. elég sok lehet. De attól függ, hogyan oszlik el rajtad. Lehet gyönyörű vagy húsosan is.
Ha szarul érzed magad így, akkor mozdulj ki otthonról!!
Majd 10 év múlva visszagondolsz, hogy mikről maradtál le, és bánni fogod. (és ezt nem csak a bulikra értem, hanem simán az élményekre!)
Mindenkinek más a vérmérséklete és mást tart fontosnak az életben.
Nem feltétlen mindenkinek az a kikapcsolódás és lazítás, hogy szétcsapja magát egy buliban, hanem mondjuk otthon ül, zenét hallgat és mondjuk olvas közben.
Szerencsére mindannyian különbözőek vagyunk, mindenki más életvitelben szeret élni. Persze, ha túlzottan otthon ülős, begubózós akkor az mér problémára adhat okot (sajnos nem derül ki mennyire a kérdésedből). Az meg, hogy család centrikus kifejezetten jó jel, mert biztos érzelmi lény és fontosak neki a szerettei, odaadó. Tehát, ideális pár lehet belőle, vagy feleség, család anya.
Ha ő ilyen, te meg mondjuk túlzottan kicsapongó életvitelhez vagy szokva, mert neked arra van szükséged, akkor nem feltétlen fértek meg egymás mellett. Vagy próbáljatok egyensúlyt találni: néha-néha elviszed őt valahova, cserébe te is otthon töltesz vele egy kis időt.
Bocs, félre értettem a kérdést a HSZ-em utolsó szakaszában :)
Szóval, olyan próbálj meg olyan barátokat/párt találni, aki hozzád hasonlóan nyugodt természetűek, az, hogy kicsit otthonülősebb vagy az messze nem gond.
Egyszerűen nem vagy az a típus. Én is ilyen vagyok, 26 évesen, de sose voltam az a kicsapongó, bulizós típus. Ha el is mentem, ritkán éreztem jól magam.
Jobban szeretem inkább az ilyen közösségi bulikat, mondjuk bográcsozás, kerti partik, elmenni egy pubba ismerősökkel és inni, beszélgetni.
Nem feltétlen az a helyes, amit sokan csinálnak. Próbáld megtalálni, hogy te hogyan érzed jól magad. Viszont a túlzott begubózás tényleg nem jó, mert azért baráti kapcsolatokat ápolni és kiépíteni kell, ami otthon nem fog menni :)
Kedves kérdező, nem minden jó fej ember jár buliba.
Azért, mert valaki részeggé issza magát és 4 fiú mellett ébred fel fiú léttére, még nem lesz sem tapasztalt, sem jó fej, sem menő. Remélem ez így érthető:)
Minden ember más, ahogy már írták neked, ezt fogadd el.
Biztos van olyan ember, akinek bejössz. Nekem például pozitív az, amit írsz. De a képedre még mindig kiváncsi vagyok:)
Az emberekkel való hozzáálásoddal nem lehet gond??
Mert kicsit úgy írtál a csöndesekről, mintha utálnád őket... De kitudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!