Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ha látnátok/ismernétek egy ilyen csajt akkor mi lenne a véleményetek róla?
Ha nem is minden héten, de néha, legalább egy hónapban egyszer nem árt kimozdulni egy jó buli erejéig. Hidd el, az ilyeneket nem nagyon lehet megbánni, ha jó társaságban vagy, jól fogod magad érezni, és tényleg az lesz, ha idősebb leszel, hogy majd visszagondolsz, hogy fiatalon mennyi jó dolgot csinálhattál volna és mindenről lemaradtál. És azt aztán tényleg bánhatod már és késő lesz. Igaz, hogy sablon szöveg, de fiatalon akkor is bulizni kell, ki kell élned magadat.
Igazából én is későn kezdtem, és megbántam rögtön az első pár buli után, hogy miért nem jöttem rá erre 16 évesen, hogy bulizni kell és MOST kell élni? Tényleg rengeteg mindenről lemarad úgy az ember, ha csak otthon ül.
Néha ki kell mozdulni és ismerkedni kell, a bulik sokkal nyitottabbá tesznek és rengeteg új barátot szerezhetsz. És nem akarok hazudni, nekem is vannak ilyen otthonülős ismerőseim és egyszerűen akárhogy is próbálom, nem bírom őket elfogadni így, mert engem idegesít, hogy csak otthon ülnek és úgy "élik az életüket" a könyveik meg a számítógép előtt, ahelyett, hogy igazi élményeket és barátokat szereznének.
Én lány vagyok, és kb majdnem az a helyzet mint veled, én is gyakran ülök itthon, olvasok, filmet nézek, és most elkezdtem karkötőket is csinálni. Annyi a különbség, hogy én néha eljárok bulizni, és néha átmegyek a barátaimhoz. A bulizást ne úgy képzeld el, hogy részegre iszom magam és az első pasira rámászok, nem... nem iszok, van amikor egyáltalán nem, mikor a barátaim részegek, de én ezt csak pozitívumként tekintem, mert legalább van aki vigyázzon a részeg seggükre :D..és hozzátenném...mivel a fiúk véleményére voltál kíváncsi,hogy elég sok fiú barátom tiszteli bennem, hogy nem olyan vagyok mint a többi korombeli lány, és már egy-kettő kezdeményezett is.
De én úgy gondolom, a legfontosabb az, hogy elégedett legyél az életeddel amit magadnak kialakítottál, ez nálam megvan :), de ha te valami másra vágysz, akkor bizony változtatni kellene :)
Szerintem nem gond, hogy nem bulizol. Nem mindenki egyforma, egyszerűen nincs szükséged rá, ahogy Nekem sem. Sehol sincs előírva, hogy így meg úgy KELL élnie valakinek az életét, akkormeg miért mondják itt páran, hogy havonta legalább 1x el kell menni bulizni? A lényeg, hogy Te jól érezd magad, és ne érdekeljen, hogy xy mit gondol meg mit tart helyesnek. Ne mások hibáihoz igazodj. Szerintem ezek nagyon jó tulajdonságok, leszámítva, hogy a csendesebb embereket nem bírod, merthát általában Ők akik nem ilyen bulizós típusok, gondolom jobban kijönnél velük. :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!