Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti melyikünk elvét ismernétek el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti melyikünk elvét ismernétek el?

Figyelt kérdés

1.Ez a barátnőm elve.Ő várni akar a szexszel 18 éves koráig kb. Már egy éve van pasija,és nem feküdtek még le egymással,pedig minden hétvégén együtt alszanak.Szerinte undorító a szex.

2.Ez az enyém.Nekem speciel,ha lenne pasim,szerintem 3-4 hónap múlva,ha nagyon szeretem,és megbízok benne,akkor lefeküdnék vele.Szerintem nem undorító,teljesen természetes dolog.Azt viszont hozzá kell tennem,hogy nem vagyok könnyűvérű,vagy ilyesmi,sőt még én is szűz vagyok.Tehát félreértés ne essék,csak,ha lenne egy barátom,akkor nem várnék vele sokáig.

16/L

Ti melyikünknek adnátok igazat? 1 vagy 2?

2013. febr. 25. 21:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Én a 2.-kat de én eléggé szabadgondolkodó vagy és liberális. Egy rocker valszeg az elsőt.
2013. febr. 25. 21:01
 2/15 anonim ***** válasza:
Az oké, hogy várni akar még vele, stb, de mi az, hogy undorító??? Én ilyet még nem hallottam. Túlzottam nem lehet oda azért a pasiért...
2013. febr. 25. 21:01
 3/15 anonim ***** válasza:
Az első is elfogadható, de azt nem értem, hogy miért undorító.
2013. febr. 25. 21:02
 4/15 anonim ***** válasza:
Mindkettőt elfogadom, bár azt nem értem mi benne az undorító.
2013. febr. 25. 21:04
 5/15 anonim ***** válasza:
A 2. Es bocsi de a parom rocker es o is a 2.at valasztja
2013. febr. 25. 21:05
 6/15 anonim ***** válasza:

semmi gond a hozzáállással,

a szexhez nem csak biológiailag, hanem érzelmi és lelki fejlődésnek is meg kell lenni, ami manapság nincs meg sok fiatalnál

mivel nem ismerlek egyikőtöket sem, így mindenki a saját útját választja, sokkal jobb ez így szerintem N

2013. febr. 25. 21:06
 7/15 anonim ***** válasza:

Hát ha szerinte undorító... akkor nem tudom minek van a pasival...Gondolom a párja szeretne szexet... Akkor ne is pasizzon ha így gondolkodik...

Szerintem meg te majd akkor döntsd el, hogy mikor akarsz lefeküdni a pároddal, ha majd lesz. Minden emberrel más.

2013. febr. 25. 21:10
 8/15 anonim ***** válasza:

Mindkettőt elismerném.

A barátnőd szerintem nem undorítónak tartja, hanem egyszerűen fél lefeküdni a pasijával, ami 16 éves korban érthető is. Az egyik barátnőm 17 éves koráig is annak tartotta, majd egy év múlva lefeküdtek a pasijával és kész hirtelen nem lett undorító neki. :D

A te véleményed is megértem, mivel a 3-4 hónap az a legelfogadottabb és sokan, köztük én is, ezt tartom a legtermészetesebbnek.

De érdemes minél tovább várni, addig amikor már tényleg teljesen megbízol a pasidban és magadban is.

Szóval mindkettőtök véleményét elismerem. Mert mindkettőtöknek igaza van, senki nem egyforma és mindenki akkor megy bele a szexbe ha úgy érzi elérkezett az idő rá.

19/L

2013. febr. 25. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
61%

Az egyik válaszolónak mondanám, hogy magam is a rocker hozzáállást gazdagítom, mégsem várok túlságosan sokat a szexszel.

Szerintem nincs semmi különbség 16 és 18 között, nem értem, miért pont ADDIG akar várni. Oké, várjon, amíg úgy gondolja, hogy jöhet, de kinevezni, hogy 18 éves koráig várni? O.o és mi, betölti a 18-at, utána azonnal, rögtön a szülinapján már meg is történne a dolog? mi tagadás, kellemes szülinapi ajándék, emlékezetes is lenne az a 18. szülinap, de mégis...

Amúgy, ha undorítónak találja, nem kell erőltetned, valószínűleg szellemileg még nem ért meg a szexre, ebben nincs semmi különös. A kérdés, hogy akkor minek neki párkapcsolat... Nem a szex a legfontosabb dolog egy kapcsolatban, nyilván tudja ezt mindenki, a barátnőd is. Ezermillió más dolgot is lehet csinálni, bár mondjuk, fontos része a szex is, de ha a pasi is belemegy, és a barátnőd is úgy érzi, akkor ők egészen más alapokra helyezik a dolgot. Ha ők így jól érzik magukat, akkor szerintem ne ártsd bele magad a dologba, végülis semmi közöd hozzá, mikor kivel fekszik le a barátnőd.

Esetleg te is szedj össze valakit, akit szeretsz és akiben megbízol, és akkor majd vele foglalkozhatsz teljes joggal. Mindenki a maga háza táján sepregessen... :)

2013. febr. 25. 21:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Velem nem tudna várni 2 hétnél tovább, mert értek hozzá, hogy hogyan érjem el azt, amit akarok.
2013. febr. 25. 21:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!