Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátom miért akar mindenáro...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom miért akar mindenáron rib. ancot csinálni belőlem?

Figyelt kérdés

Folyamatosan azt szajkózza, hogy öltözzek másként, mert nem csak a hálószobában szeretné legeltetni rajtam a szemét. Ebből persze, ki lehet találni, miféle öltözködésre gondol.

Alapból átlagos vagyok, úgy igazán nem követem a mai divatot (mint azt a barátom elvárná tőlem- cicit kidobni, nyáron olyan rövid nadrág, amiből kilóg fél fenekem, stb), de hozzám illő, és nem ódivatú az öltözködésem, jól érzem magam benne, és úgy érzem, igenis jól áll.

De ő mindenáron meg akarja ezt változtatni, hogy az utcán is "gyönyörködhessen" bennem, de az, amit ő elvár tőlem, egyszerűen annyira távol áll a személyiségemtől, hogy az hihetetlen.

Nem szeretném, hogy mindenki egy darab húsként végigmérjen, jó az, ha csak a hálószobában kapom meg azt a fajta pillantást. Nem vagyok igénytelen öltözködésemet tekintve, és nem is apáca-féle, mégis többet vár el tőlem.

Miért? Miért teszi mindezt? Könyörgöm, más pasi annyira örülne neki, ha a barátnője nem nézne ki k.rvásan, akkor ő mégis, miért akarja ezt ennyire rám erőltetni? Tippek, hogy mit csinálhatnék? Szerintetek hagyjam magam, vagy mit tegyek? Vagy talán neki van igaza?

20 éves vagyok, a barátom 21.

2013. febr. 25. 19:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha nem hagyja abba, rakd ki, keressen ribancot magának!
2013. febr. 25. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Felejtsük már el ezt a ribancozást, akárhányszor ránézünk egy kivágott fölsőt viselő nőre, jó? Az, hogy ki hogy öltözködik, a legkevesebbet sem árulja el a szexuális életéről, és csak azért, mert te szoknyát hordanál, nem lennél ribanc. Egyébként meg ne hagyd magad, azt hordd, amiben jól érzed magad.
2013. febr. 25. 19:56
 13/15 LeftBehind ***** válasza:
100%
12.-nél a pont!
2013. febr. 25. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak hagyni ne hagyd magad, annál rosszabbat nem is tehetnél magaddal.
2013. febr. 25. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Öltözz úgy ahogy neked kényelmes, amiben jól érzed magad. Ha a pasinak nem tetszik akkor mehet és keressen magának egy k.u.rvás kinézetű csajszit akivel lehet dicsekedni a haverok elött.

Simán tedd lapátra! Hosszú távon úgysem lesz jó vége ennek a kapcsolatnak.

2013. febr. 26. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!