Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom miért akar mindenáron rib. ancot csinálni belőlem?
Folyamatosan azt szajkózza, hogy öltözzek másként, mert nem csak a hálószobában szeretné legeltetni rajtam a szemét. Ebből persze, ki lehet találni, miféle öltözködésre gondol.
Alapból átlagos vagyok, úgy igazán nem követem a mai divatot (mint azt a barátom elvárná tőlem- cicit kidobni, nyáron olyan rövid nadrág, amiből kilóg fél fenekem, stb), de hozzám illő, és nem ódivatú az öltözködésem, jól érzem magam benne, és úgy érzem, igenis jól áll.
De ő mindenáron meg akarja ezt változtatni, hogy az utcán is "gyönyörködhessen" bennem, de az, amit ő elvár tőlem, egyszerűen annyira távol áll a személyiségemtől, hogy az hihetetlen.
Nem szeretném, hogy mindenki egy darab húsként végigmérjen, jó az, ha csak a hálószobában kapom meg azt a fajta pillantást. Nem vagyok igénytelen öltözködésemet tekintve, és nem is apáca-féle, mégis többet vár el tőlem.
Miért? Miért teszi mindezt? Könyörgöm, más pasi annyira örülne neki, ha a barátnője nem nézne ki k.rvásan, akkor ő mégis, miért akarja ezt ennyire rám erőltetni? Tippek, hogy mit csinálhatnék? Szerintetek hagyjam magam, vagy mit tegyek? Vagy talán neki van igaza?
20 éves vagyok, a barátom 21.
Öltözz úgy ahogy neked kényelmes, amiben jól érzed magad. Ha a pasinak nem tetszik akkor mehet és keressen magának egy k.u.rvás kinézetű csajszit akivel lehet dicsekedni a haverok elött.
Simán tedd lapátra! Hosszú távon úgysem lesz jó vége ennek a kapcsolatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!