Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A röplabda b*zis?
Nalunk a gimiben csak lany ropi csapat volt, mert a fiuk nem szerettek...
De tesin kotelezo volt, a csajoknak meg kb egesz evben csak a ropi ment... mi megtanultuk 11.ben, amikor a lanyok mar 3-4 eve tudtak ropizni, es azt kell mondjam, hogy a lanyok szeretik a roplabdat, de nagyon szarul jatszak:D
Nem bzis, csak lanyok kohott felkapott
Csinald azt, amit szeretsz, ne erdekeljen hogy neznek miatta... az a szerencsetlen, aki lebzuiz, es kozben o csak a "norma"kat koveti, de nem azt, amit szeret
#1 Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem.
#2 és #3 Azért kérdeztem mert legutóbb elmentem edzésre és aki volt ott 3 fiú azok közül 2 azt mondta, hogy őket "befogták" edzésre. Köszönöm a válaszokat!
Azert mondtak, hogy "befogtak" oket, mert ok sem szeretik terjeszteni, mert a tarsadalom azt mondja ra, hogy bzis..... te is ezt fogod mondani, hogy elkeruld az ostoba beszolasokat... de legalabb meglatod majd, kivel erdemes foglalkozni, es azt fogod csinalni, amit szeretsz
En is hasonloan kerultem be az enekkarba... arra is azt mondjak, hogy bzis... akkor bzi vagyok, 3 csajom volt onnan:D
meleg-homi-b*zi-röplabda-pöttös ing-globális felmelegedés-Justin Bieber
A homokosság fokozatait erősség szerint balról jobbra a mellékelt ábra illusztrálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!