Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok! Tényleg ilyen a szellemi színvonal, vagy ezek csak hülyítő kérdések?
Ha bennem ment el popsiba, lehetek terhes?
Mit tegyek? A barátnőmnek büdös a szája.
Volt már valakinek közületek szexkapcsolata?
Tényleg sok tíz szexpartner?
Hogyan találhatnék olyan férfit akivel elvagyunk egymással?
lefeküdtem vele, de nem tetszik
Fiúk, szoktatok arra gondolni, hogy a szerelmetekből mi jön ki a vécén?
Szerintem már 14-15 évesen sem lehet ennyire tájékozatlan valaki. Ezeket az utóbbi órában kérdezték.
Miért nem az iskolában vannak? Ha meg idősebbek annál, akkor miért tesznek fel ilyen kérdéseket? A szex vonalán ennyire tudatlanok lennének, vagy ennyire perverzek?
Vagy ez lehet, hogy csak a Trolloknak fúj ébresztőt?
Ilyen buta kérdésre miért próbálnak komoly választ adni?
Igen, valószínűleg nem szívesen csókolózok olyannak, akinek szájszaga van, de a fiú lehet, hogy szeretne a problémára megoldást találni, utánanézett, és csak egy kis támogatást akart szerezni, hogy belevágjon a dologba. Azzal a kérdéssel semmi gond sincs szerintem.
Személy szerint a középiskolában ezzel mentem egy kutatóversenyre, és kérdőíveket töltettem ki az iskolatársaimmal. Meglepően tapasztaltam, hogy szinte tudatlanok ami a szájhigiéniát illeti.
De ez csak egy példa volt!
Ha viszont tényleg csak hülyítik a "kicsik" az idősebb, segítőkész embereket, attól még a segítő nem alacsonyodik le, ha egy őszinte választ ír. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!