Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A múltam miatt nem találok barátot?
Mikorra a pasik kérdezősködnek a múltam felől hogy hány barátom volt, és én elmondom ,hogy volt több szex kapcsolatom és 7 kapcsolatom, ezek után valahogy megváltozik a viselkedésük és többet nem nagyon keresik a társaságom. Ez tényleg ekkora gond?
23/l
Én nem látom ezt gondnak :/
Szerintem ez normális ennyi idősen...
Ezt senki sem mondta. Csak egy amolyan felvezetést írtam :)
Van aki 20 randin van túl mire megtalálja azt aki mellett lesátorozik.
Van aki ezt elfogadja van aki nem, de van akit nem érdekel a múltad, a másiknak a múltja, az akkor volt, ez meg most van, de ki ilyen ki olyan gondolkozású.
Igen zavarna! Én pasi létemre megtudtam állni hogy nem fekszem/feküdtem össze mindenkivel, akkor a jövőbeli barátnőmtől is elvárom ezt!
Kb mint a dohányzás. Ha utálom a dohány é füstszagot akkor nem jövök össze bagós lánnyal, lehet akár milyen tündéri.
ez miatt nincs senkim, de inkább ne legyen senkim mint megalkudjak és éljek olyan kapcsolatba ahol nem érzem jól magam, és irritál a másik dolga.
24F
Engem nem zavarna, sőt, én annak örülök, ha minél tapasztaltabb a párom. A jó szex mindennek az alapja, akinek pedig nincs benne gyakorlata, az nem tudja jól csinálni, rajtam meg senki ne gyakoroljon. Igaz,én nő vagyok.
Egyébként a férfiak, hát érdekes. Akinek általában voltak fiatalkori élményei, nem csak elutasítás, azt nem zavarja az ilyesmi. Viszont valaki, aki gyakorlatilag nem talált párt, sem semmit, az irigy és nem akar gyökérnek tűnni melletted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!