Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A múltam miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltam miatt nem találok barátot?

Figyelt kérdés

Mikorra a pasik kérdezősködnek a múltam felől hogy hány barátom volt, és én elmondom ,hogy volt több szex kapcsolatom és 7 kapcsolatom, ezek után valahogy megváltozik a viselkedésük és többet nem nagyon keresik a társaságom. Ez tényleg ekkora gond?

23/l

2013. febr. 25. 11:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Na jo de mindig 2 emberen múlik a dolog... Nem csak én vagyok a hibás.
2013. febr. 25. 11:58
 12/24 anonim ***** válasza:
18%

Én nem látom ezt gondnak :/

Szerintem ez normális ennyi idősen...

2013. febr. 25. 12:06
 13/24 anonim ***** válasza:
Igen, nekem ez gond lenne.
2013. febr. 25. 12:08
 14/24 ASOT ***** válasza:

Ezt senki sem mondta. Csak egy amolyan felvezetést írtam :)

Van aki 20 randin van túl mire megtalálja azt aki mellett lesátorozik.

Van aki ezt elfogadja van aki nem, de van akit nem érdekel a múltad, a másiknak a múltja, az akkor volt, ez meg most van, de ki ilyen ki olyan gondolkozású.

2013. febr. 25. 12:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Én nem tudom, miért lenne ez gond? Én 24 éves nő vagyok, igaz, nekem 5 férfival volt szexuális kapcsolatom. A 5. a férjem. Erről nem egyedül te tehetsz!!!!! Néha a pasik túl lusták ahhoz, hogy a dolgok mögé lássanak. :) Nálam például az egyik eset úgy történt, hogy beleszerettem a srácba, 3 hónap után lefeküdtem vele. Sajnos ez után derült csak ki, hogy amíg én nem adtam magam oda neki, mással megoldotta a dolgokat! :D Volt két fél éves próbálkozásom, de kiderült, hogy nem vagyunk egy hullámhosszon, és volt egy 2 éves kapcsolatom. Sokszor nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezzük. Emiatt nem kell szégyenkezned! Igazából az udvarlóidat sem értem, nem tudom, mi közük van hozzá, hogy hány pasival szexeltél. Nem azt mondom, hogy tagadd, vagy hazudj, de számot nem feltétlenül kell mondani. Elég csak annyi, hogy volt pár sikertelen próbálkozásod!
2013. febr. 25. 12:48
 16/24 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nagyon szánalmas, felszínes dolog, ha valakinek ezzel gondja van, ez alapján ítélkezik. Legalább hamar kijön, hogy ki az, aki nem érdemes arra, hogy tovább ismerkedj vele. Örülj neki, hogy van egy ilyen jó szűrőd! :)
2013. febr. 25. 12:52
 17/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! Nem vagyok rá büszke de megbántam.
2013. febr. 25. 13:07
 18/24 anonim ***** válasza:
Engem zavarna,mert csak egynek érezném magam a sok közül.
2013. febr. 25. 13:10
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

Igen zavarna! Én pasi létemre megtudtam állni hogy nem fekszem/feküdtem össze mindenkivel, akkor a jövőbeli barátnőmtől is elvárom ezt!

Kb mint a dohányzás. Ha utálom a dohány é füstszagot akkor nem jövök össze bagós lánnyal, lehet akár milyen tündéri.

ez miatt nincs senkim, de inkább ne legyen senkim mint megalkudjak és éljek olyan kapcsolatba ahol nem érzem jól magam, és irritál a másik dolga.

24F

2013. febr. 25. 13:45
 20/24 anonim ***** válasza:
46%

Engem nem zavarna, sőt, én annak örülök, ha minél tapasztaltabb a párom. A jó szex mindennek az alapja, akinek pedig nincs benne gyakorlata, az nem tudja jól csinálni, rajtam meg senki ne gyakoroljon. Igaz,én nő vagyok.

Egyébként a férfiak, hát érdekes. Akinek általában voltak fiatalkori élményei, nem csak elutasítás, azt nem zavarja az ilyesmi. Viszont valaki, aki gyakorlatilag nem talált párt, sem semmit, az irigy és nem akar gyökérnek tűnni melletted.

2013. febr. 25. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!