Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A múltam miatt nem találok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A múltam miatt nem találok barátot?

Figyelt kérdés

Mikorra a pasik kérdezősködnek a múltam felől hogy hány barátom volt, és én elmondom ,hogy volt több szex kapcsolatom és 7 kapcsolatom, ezek után valahogy megváltozik a viselkedésük és többet nem nagyon keresik a társaságom. Ez tényleg ekkora gond?

23/l

2013. febr. 25. 11:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
77%

Nekem az lenne, nem tudnék benned bízni, nem akarnék beléd szeretni. Bocs, nekem ez volt az első gondolatom.

32ffi

2013. febr. 25. 11:11
 2/24 anonim ***** válasza:
Igen, valóban elég kiábrándító. Sebaj, gondolj arra, hogy az új generáció mellett apáca vagy.
2013. febr. 25. 11:12
 3/24 hajnionline válasza:
0%
Igen, gond, sem a fiúk többsége, sem a lányok többsége nem vallja be a frankót, ha ilyesmiről van szó. 23 évesen szerintem nem gáz ennyi kapcsolat meg szex, de mondj inkább 3 kapcsolatot max, és ugyanennyi partnerrel szexet szerintem. Bár van olyan is, hogy meglátszik az ember viselkedésén, hogy áll a kapcsolatokhoz, szexpartnerek cserélgetéséhez, akkor mindegy, mit mond az ember.... 30L
2013. febr. 25. 11:13
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

A bűvös 3-as, na peeeersze :)

Inkább szerintem ne hazudj, nem kell a múltról beszélni, talan jobb az, bar en is kivancsi vagyok.

2013. febr. 25. 11:24
 5/24 anonim ***** válasza:
A 7 kapcsolat 23 évesen sztem nem gáz, de nekem nem kéne olyan lány, akinek szexkapcsolata volt.
2013. febr. 25. 11:30
 6/24 ASOT ***** válasza:

Ezek szerint kb. 1 évig tartott egy kapcsolatod. És a kapcsolataid közben mikor épp vége lett és mielőtt kezdődött 1 másik voltak szex kapcsolataid is, ez legyen akkor összesen olyan 15 pasi?

23 évesen talán sok, de nem is az izgatna, hogy hány volt, hanem az, hogy mennyire lehetsz megbízható, persze ehhez meg idő kell, hogy kiderüljön.

De valóban ahogy írják légy őszinte, van aki elfogadja van aki nem.

2013. febr. 25. 11:44
 7/24 anonim ***** válasza:
Szerintem,ne mond meg nekik,h mennyi volt.Meg különben is senkinek semmi köze ehhez.
2013. febr. 25. 11:47
 8/24 Pretty_Fighter ***** válasza:
Mi köze van a megbízhatóságnak a szexkapcsolathoz?
2013. febr. 25. 11:49
 9/24 ASOT ***** válasza:

Nem a szexkapcsolathoz van kifejezetten köze a megbízhatóságnak, csak amikor elmondja valaki akár pasi akár nő, hogy húú mennyi kapcsolata meg szex-kapcsolata volt és semmi nem volt tartós, akkor az jön le, hogy valami gond van, ami miatt nem működhet és ha nem 1-2 kapcsolatról hanem többről van szó akkor ott valami bibi van az illetővel, és kérdés miért nem működtek neki a kapcsolatok.

sokan elfilóznak ezen.

De ettől még nem lehetetlen komoly kapcsolatot találni, van akinek alapból előítéletei vannak ezzel kapcsolatban, van aki viszont úgy gondolja, miért is ne, 1 próbát mindenképp megér nem??

2013. febr. 25. 11:56
 10/24 A kérdező kommentje:
Szex kapcsolattal együtt 13 pasi volt az életemben.
2013. febr. 25. 11:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!